Канадський Марк Chat
-
Якщо є закон який хтось порушив, звертайтесь у відповідні інстанції, а наїзжати на волонтерську організацію що вони вам чогось не дали, це вже якось за гранню
-
Дякую щирий Українець 😅🔥
-
Допомогу дають без жодних проблем, саме в цьому банку відкривайте рахунок, це в аеропорту Торонто 🇨🇦 тому що до цього компанія «CUIAS» нічого не має☝️ «CUIAS» займається тільки поселенням, але вони поселяють тільки пільгових так сказати людей: вагітні, з дітьми, пенсіонери і можливо навіть інвалідів. А про інші компанії що поселяють я не знаю 🤷
-
Далі буде тільки цікавіше 😬 Це люди тільки зіткнулися з проблемою в аеропорту, розчарування від очікування та зіткнулись з дійсністю. Вже їм повинні всі, вигадані закони та просто тому, що за два роки я надумав до останнього дня і я українець. А ступивши на землю в Канаді, цих труднощів ще буде попереду дуже багато, майже кожного дня новий виклик в цьому зовсім іншому світі ніж в Європі. На жаль 🙁 як завжди і всюди, не треба надіятись на когось. Особливо на владу та пересічних людей в будь якій країні.
-
Всім Привіт ! Хто знає де можна найти роботу Кухарем в Едмонтоні ? Досвід 5 років в цій сфері Поганий Англійський