Канадський Марк Chat
-
Як у мене, працюю та навчаюся😅
-
Є 2 варіанти отримання робітничої спеціальності 1) підтвердження досвіду ( до кожної спеціальності свої вимоги, в кожної провінції свої вимоги, та чи підпадає ваша спеціальності під обовʼязкове ліцензування 2) це аперентенсів 4 роки навчання ( типу як в нас навчання без відриву від виробництва) У кожного все по різному тому визнавайте самі 🤷
-
А чому так хлопці не вже всі перестали бути людьми, земляками, сусідами ,я думаю треба починати з себе і не чекати зразу видачі.
-
Доречі моя вам порада, хочете попасти на роботу в будівельну сферу шукайте уніони(профспілки) , коли в компаніях ідуть набори вони звертаються в Юніон перш за все і беруть людей з нього)
-
У мене на роботі якщо стоїть вибір кого взяти до себе в бригаду українця без англійської доброї, чи сомалійця з англійською, завжди вибирають українця😅
-
Єдиний мінус, юніону потрібно заплатити перший внесок, і коли Юніон знайде вам роботу потрібно платити в місяць близько 30$ , але якщо якісь проблеми все вони вирішують, бенефіти також через них, кароче майже все через них буде)
-
Їх багато і кожен Юніон має свою специфікацію
-
Вбий у Гугл карти слово Union
-
Дякую.Але де їх шукати підкажете якщо не секрет ?
-
Головне запитайте яка в них спеціалізація чи вона вам підходить, а потім просто скажіть що я такий сякий маю такий стаж, шукаю роботу...
-
Це ж не тюрма)
-
Все можна)
-
Без мови також візьмут.І можна коли нибудь від них відказатися ?
-
Доброго дня, товариство, цікавить питання, чи навчався хтось із присутніх теслярству чи може працює в деревообробній галузі? Незабаром прилітаємо з дружиною, мрію змінити вид діяльності і працювати з деревом, вільно володію розмовною англійською
-
Дякую хлопці! дуже цікаво і я думаю, що ви допомогли багатьом чоловікам хто як я розбирається з ціею системою.
-
Наприклад в мене юніон 1325 але їхня спеціалізація лише скафолдери)
-
Вони захищатимуть ваші права)
-
Це я так поняв, як в Німетчині Ляйка .Типу Агенство по підбору роботи, тільки вони на оборот не дают ні яких бенефітів.