Канадський Марк Chat
-
Головне запитайте яка в них спеціалізація чи вона вам підходить, а потім просто скажіть що я такий сякий маю такий стаж, шукаю роботу...
-
Це ж не тюрма)
-
Все можна)
-
Без мови також візьмут.І можна коли нибудь від них відказатися ?
-
Доброго дня, товариство, цікавить питання, чи навчався хтось із присутніх теслярству чи може працює в деревообробній галузі? Незабаром прилітаємо з дружиною, мрію змінити вид діяльності і працювати з деревом, вільно володію розмовною англійською
-
Дякую хлопці! дуже цікаво і я думаю, що ви допомогли багатьом чоловікам хто як я розбирається з ціею системою.
-
Наприклад в мене юніон 1325 але їхня спеціалізація лише скафолдери)
-
Вони захищатимуть ваші права)
-
Це я так поняв, як в Німетчині Ляйка .Типу Агенство по підбору роботи, тільки вони на оборот не дают ні яких бенефітів.
-
Це полу підвал. Вікна в горі , над землею і після вікна в землі.Але буває що з одного боку на пів в землі, з другого боку повністю над землею.
-
Бачите в Німеччині трохи ліпше Юніуни бо там нічого не платиш вони просто тобі говорять скільки ти будеш получати ,а дальше вже їхня справа скільки вони договорились. І якщо роботодавець в тобі зацікавлений, він і через тиждень скаже ,що заключить с тобою контракт на пряму .
-
Підкажете будь ласка ,а скільки перший внесок в Юніон.плюс - мінус.
-
А де легко .І під лежачий камінь вода не теще.Стукай і тобі відкриють.
-
Дякую.
-
300 приблизно