Канадський Марк Chat
-
ви, наприклад, громадянин україни, але були перекладачем десь в афганістані на базі сша. віза для вас - питання пари днів.
-
Доброго дня ми родина лікарів з України маємо дві дівчинки 3роки і 5 місяців переїхали жити до Ірландії але тут трішки не такі умови як ми очікували,тому у нас є запасний вихід це візи по Cuet ,якими ми хочемо скористатися і спробувати ще Канаду якщо можливо у когось є якісь пропозиції щодо роботи для початку дуже буду радий і вдячний за пропозиції бажано провінція Альберта щиро дякую
-
-
Їдьте скоро поки бенефіти не закінчились. В Канаді потрібно бути на місці щоб з роботою вирішувати питання. І взагалі в подібних чатах вам ніхто нічого не допоможе, тут тільки умнічають і сміються над чиєюсь потребою чи проблемою!!!!!!!
-
А про які бенефіти йде мова?) Вони отримають ворк перміт ну і 3000 якщо до 31 березня прилетять) але тих 3000 на перший місяць лише вистачає, а роботу шукати інколи потрібно більше 3х місяців)
-
Летіть по паспорту де є віза) бо без візи вас ніхто не пустить)
-
Більше людей більше витрат)
-
Можливо вам буде краще промоніторити які є дотичні програми навчання до медицини, де б ви могли взяти сертифікат швидше ніж підтвердити свій рівень освіти і перенавчання, і тоді почати працювати асистентом чи щось дотичне або піти на одну з професій абсолютно в іншій сфері, щоб один із подружжя міг навчатись а інший працювати, враховуючи ще те що у вас двоє дітей. Подивіться ютуб також, мені здається що є багато сімей хто є лікарями виїхали теж. Враховуйте також райони де ви будете жити, якщо великі міста то є не дуже благополучні. А якщо ви лікарі то краще їдьте в Азію) зарплата хороша, умови теж, якщо буде цікавити то напишіть в особисті
-
Привіт ! Можите підсказати де і на яких сайта можна найти роботу в Едмонтоні ?
-
Тому не знаю якої допомоги ви хочете від українців)
-
Так ніби інформації і так достатньо, і в більшості випадків відповіді на запитання люди дають) звісно немає такого щоб вас взяли і за ручку поводили кругом) з документами допомогти не проблема, але з роботою важко...
-
Запам'ятайте ніхто нікому нічого не винний, а якщо люди допомагають будьте вдячні їм)