Канадський Марк Chat
-
видно від провінції залежить підозрюю в Онтаріо буде тільки гірше зрештою готелі не резинові)
-
🤔Війна іде 2 роки. І тільки під закриття програми та повідомлення про те, що більше не отримаєте WP, дивним чином всі вирішили в останню хвилину прилетіти. Коли я летів в першій хвилі,не з візою на руках а з папірцем А4(foil less) всі знайомі казали: лети а ми пізніше, подивимось як ти там влаштуєшся. Зробимо візу на 10 років і якщо щось то теж полетимо. Тому через два роки я почав розуміти людей які приїхали до війни. Якщо людина хотіла то вона не чекала а готовилася, вчилася та переборювала всі складнощі. З початку війни, всім українцям без виключення та умов, надали можливість прилетіти до країни, навіть були безкоштовні літаки. Скільки років та що ще потрібно нашим людям, щоб всі були задоволені, автоматично друге громадянство, будинок в ВС та мільйон $ на рахунок за те що саме «Ви» вибрали цю недостойну для вас країну?
-
Скажи, і норм же? Холодно тільки трохи)
-
500 км і в Едмонтоні не так і далеко я кажу😅
-
Дружинам не подобається звісно, типу немає цивілізації, називають місто як " холодна **луп* 😂
-
Відносно норм)
-
Тю, а шо вони хотіли? В Таронтє всі хочуть жити. А як там пр отримати знають нє толька ліш всє
-
А, ну в мене 150км і я в Саскатуні. Тоже цивілізація почти 😂
-
Саскатун в топі міст моєї мрії..сразу після Келовни..
-
Люди приїжджають отримують гроші і їдуть назад у Європу)
-
Ще ЕДМАНАТАН ПАПУЛЯРНЫЙ ))
-
Та там проблеми більш глобальні як просто закриття куает)
-
Дада Голова сільради 😀
-
Думаю, що із-за таких бізнесменів куает і закрили)
-
Бізнес план по єврейські)