Канадський Марк Chat
-
Може якісь інші правила, але у Варшаві не пустять вас у посольство Канади власноруч віддати паспорт. А забираєте його вже власноруч у візовому центрі.
-
При чому тут зевлада. Рішення висунув генштаб, Зеленський ясно дав зрозуміти що так не буде
-
А відправляти потрібно в посольство чи у візовий центр?
-
То що робити?скажіть булдь лска можливо хтось у Німеччині віддавав паспорт на вклейку візи?чи треба сплачувати якісь квитанції при відпраці поштою ? чи можна самому віддати паспорт?що робити😐бо голова вже кругом йде...🤯
-
Віза у паспорт вклеюється у посольстві, а потім передається у візовий центр
-
Дякую, просто знаю що знайомі відправляли у візовий
-
Але на будинку посольства є поштова скринька і туди можна вкинути паспорти у конверті. Я вам говорю про Варшаву
-
І я щось чув про візовий центр..хоча в чому їх різниця між посольством я й гадки немаю...
-
То що ви вкинули у скриньку і все?кажуть мають номер якийсь надати для підтвердження і відслідковування паспорту
-
Ні, я відписала поштою, заказним листом, а потім відслідковувати його можна
-
А ви поштою коли відправляли якісь квитанції сплачували?
-
Так, ми привезли i не шкодуэмо!👍😘
-
Алеж там місця старче в Канаді для двох Україн)) там стілько но тієї землі що всі можуть переїхати вся Україна може.
Лише Альберта по території як Україна) а живе там як пів києва 😁👍
-
То їх спочатку на підвіконні тре а потім на ґанку?) Чи одразу І хто надає ті йолки 🤠
-
Ідешу до дяді васі єлектронщИКа і он тобі всє зробе що стайлер , Майлер будє прцьовать и не згорить) Наші кулібіни є візде
-
Так, для цього потрібно заповнити consent form де вкажете свою електронну адресу (на неї прийде трек номер), кладете її в конверт разом з паспортом та листом passport request і це все в поштову скриньку VFS global. Нічого оплачувати не потрібно якщо паспорт будете забирати особисто
-
Це ви до чого ?
-
Та невже?
-
А може варто почитати що саме я написав перед тим як мені поради давати?
-
Там мова про электромотори великої потужності
5862/64839