Канадський Марк Chat
-
І щоб зрозуміти що таке напруга закона ома малувато буде прочитати)
-
Підкажіть, будь-ласка, куди можно звернутися стосовно міграційних питань на подальшої подачі на PR. Альбера.
-
Якщо прийшов лист на відправку паспорта для вклеєння візи а дозволу на роботу не приходило? Що робити?
-
Мені 2 міс назад електронна віза прийшла, доньці віза approved, але досі нічого більше не приходило. Чи можна здати 2 паспорти на вклейку, чи їй ще чекати запрошення на вклейку? Дякую за відповідь!
-
Відправляти паспорт на вклейку, дозвіл на роботу отримаєте в аеропорту
-
Напишіть в crisis form, поясніть що не прийшло на пошту повідомлення про foil less візу. Але перед тим уважно передивіться поштову скриньку (вхідні,спам,видалені) можливо десь загубилося. А як давно було approved? Також 2 місяці тому?
-
Також в особистому кабінеті потрібно глянути чи не прийшло original passport request, він приходить тільки там
-
Привіт всім хтось має бланк для дозволу виїзду дітей
-
Треба для нотаріуса на українській і потім робити перевод документа. Цікавить що саме має вказуватися для подорожів по Канаді? ( зрозуміло що ще дані всіх документів)
-
Нотаріус на своєму бланку печатає,в мене так було
-
І у них є своя форма,вони вказують все,що треба
-
Так, дитині approved уже теж майже 2 міс назад було. В кабінеті більше ніяких повідомлень не було… якщо passport request нема, то їй не вклеять, так?
-
У Львові з 13 липня відкривається візовий і можна буде здати біометрію
-
Якщо це так - це чудова новина!
-
Звідки така інформація. Можна ссилку? Буду вдячний.
-
Шапка в оф сайт
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can
-
Вам потрібно розібратися чому на пошту не прийшла фоіл лес віза якщо application approved, без неї нікуди
-
те що відкривається гарантує прийом біометрії?
-
можливо лише вклейкою буде займатися?
5884/64839