Канадський Марк Chat
-
ну приймайте далі... до добра це точно не доведе і ніколи не доводило.
-
чомусь без жалю не покарали всіх зардників присязі та колобарантів
-
Хлопець трохи невірно трактує умови страхування. Мова йде про те, що страховка буде дійсною, якщо ви не будете покидати Онтаріо більш,як на 90 днів.
-
Ну звісно. Я всю вашу методику розжигання ненависті до своїх співвітчизників спостерігав від 2008 року
-
Якщо наприклад в Канаді, за національністю Філіппінець підтримує та розділяє офіційну позицію кремля, то його повинні заарештувати чи на місці «підпалити» ?
-
ви прямо як по російській методичці цю маячню про "надо отделять путіна от російського народа" читаєте. 🤮
-
ну то ви не всіх бачили. 🤷♂️
-
Також кому ще цікаво щодо медичного обстеження, рекомендую саме ці дані, телефонуйте і записуйтесь на рентген і аналіз крові, я завтра їду на 13:00 туди обстежуватися. І ще додам тут коли дзвоните то потрібно знати хоч чуть англійську, бо з вами буде говорити лікар 🤷 або його секретар, буде вам говорити які є вільні дні у них і години, щоб вас записати.
-
Який референдум? На це я підтримую президента Зеленського коли він балотувався. Він відповідав на це питання
-
повинні будти реальні строки за це та і все
-
єдина проблема що держава чомусь толерує до ціх людей
-
чи вже як подивитись?)
-
це дія?)
-
ну так я нічого не маю) всі хто голосував на референдумах - злочинці
-
Досягнення 🤑 Може швидше почали робити щоб зменшити черги в аеропортах
-
нам це було важливо знати! Дякуємо 👍
-
Як🤔
-
Ще раз. Слова та дії різні речі. Так само як звичайна людина та посадова особа не може виказати словами публічно образи чи на емоціях в сторону інших
-
ще можно і 500 баксів підзаробити
-
Кошти прийшли за одну добу, а всі тут писали як мінімум за 5 діб 🤷
16 Jan 2023, 06:08
58959/64839
13 Jan 2025, 17:32