Канадський Марк Chat
-
2️⃣1️⃣ лютого Ярмарок вакансій для медичних працівників. До уваги українських новачків з медичною освітою! Ви кваліфікований медичний працівник, який шукає нові можливості в Канаді? Конгрес українців Канади – Рада провінції Альберти у співпраці з Covenant Health запрошує вас на Ярмарок кар’єри медсестер в Едмонтоні. Дата: середа, 21 лютого 2024 р. Час: 12:00-15:00. Місце: Культурний центр св. Іоанна. 10611 110 Ave NW Реєстрація обов’язкова, щоб отримати місце. Зверніть увагу, що знання англійської мови є обов’язковим для цього заходу. Щоб забезпечити бездоганний досвід, попередня перевірка є обов’язковою. Будь ласка, заповніть форму перед заходом, щоб оцінити свою освіту та навички. Ви можете знайти посилання в біо. Зробіть перший крок до захоплюючої кар’єри медсестри в Канада з Covenant Health! Якщо у вас є іонів, не соромтеся простягнути руку. Ми з нетерпінням чекаємо зустріч 21 лютого! linktr.ee/uccapc?utm_source=linktree_profile_share<sid=617de6db-9f52-48bc-b0ba-2940855e19ee
-
Закон не може перечити Конституції або мати вищу юридичну силу. Якщо в Конституції написано що не може стати прокурором без вищої юридичної освіти та з судимістю, то неможливо обрати пана Луценка генеральним прокурором. Але Ви не живете в Україні, де закони можна змінити, написати та начхати на людей та юриспруденцію. Спочатку самі наберіться терпіння та прочитайте Конституцію. Я згоден що спочатку і давно пора її змінити. Для Вас мабуть найголовніше видалити ст 10
-
А взагалі мені байдуже що людина думає про війну (повномасштабне вторгнення, я вибачаюсь) . Я можу вислухати її позицію, думку. Можу погодитись чи ні. Але тільки щоб людина не переконувала мене та не змушувала приймати її точку зору та бік. Тому я погоджуюсь що обговорення політичних, релігійних, мовних питань це шлях до розбрату та «котла в аду»
-
Інформація щодо OHIP по Онтаріо