Канадський Марк Chat
-
Це за північну*
-
Шопоробиш В Америці взагалі мало архітектури з історичною цінністю
-
Та й запитали про "а що далі після ПР"
-
Архітектура не подобається..
-
До чого тут пр?
-
Особистий вертоліт, фото з Дедпулом, шапка з медведя і мішок картошки. Ну це в преріях так. Може в Онтаріо шось інше - там не цікавився
-
+я думаю, що якщо хочеться і є можливість - краще попробувати, а ні ж потім жалкувати за те що не спробував. Рік-два стане все зрозуміло, а то і раніше
-
Як зміниться ваше життя після отримання пр? Які плюшки отримаєте??
-
Головне, що у вас є конкретна мрія.. а не щось абстрактне..
-
Це да)
-
Занадто багато українців 😅 а крім них ще дуже багато мігрантів) тому хз хз)
-
Дивне питання.З такими питаннями - який сенс взагалі переповзати кордон з України в Європу😂 В мене є певні цілі ,досягти яких я розраховую в Канаді(хоча б спробувати) ,а там далі видно буде.Дають можливість,то чим я гірший?
-
Десь відкриють,десь закриють - питання часу я гадаю
-
В своєму коментарі ви в першу чергу вказали,що велика проблема- не дають безкоштовного житла. І всьому іншому, в чому ви бачите переваги свого шансу в Канаді порівняно з Нідерландами?
-
Кароче на північ не їдьте😂 а то щей тут по закривають програми😂
-
А хто сказав,що я номіную на безкоштовне житло?я просто говорю,що чекаю Українців в тій країні,де я зараз.В чому переваги?після 25року по перше - не буде більше статусу захисту і отримати умовне внж чи громадянство в Нідерландах буде неможливо+ мова офф в них не англійська.Звісно,вона трішки спрощує життя , але в одиничних випадках.Різниця багато в чому, але навіть аспект в отриманні ПР ,а в подальшому громадянства - це вже вагомий аргумент ,для хоча б спроби там щось почати.Далі буде, нічого не обіцяю, але хто докладає достатньо зусиль,рано чи пізно своє отримую😉
-
Не тільки можливість отримати пр.Я повторюсь ще раз - в мене є досить своєрідні плани на цю країну.Багато моїх знайомих взагалі на початку 22-23 років приїхали сюди без навіть такої підготовки і плану (взагалі без будь якого ) і зараз деякі з них вже подалися або подаються на пр(дехто навіть отримав). Думаю,в мене шанси не менші.В кожного своя історія і свій шлях широкий😉