Канадський Марк Chat
-
Наші люди мудрі і прохавні☝️нащо платити,якщо всю інформацію можна дізнатися з чатіків?
-
Головне оцінити свої шанси на іміграцію, якщо дійсно не підходите по економічних програмах, то все інше лише питання грошей, бо буде потрібен хороший іміграційний адвокат))
-
Не вивчать. Бо без англійської будуть працювати серед українців. А після роботи вчити мову з нуля до 4-5 рівня- для вундеркіндів.
-
Особливо коли подзвонить офіцер спитати деталі
-
Я не кажу про тих, хто не хоче напрягатися, а про тих, хто справді може не проходити по теперішніх економічних програмах з-за тих чи інших причин Є багато людей наприклад, у котрих є якісь хвороби, які роблять їх inadmissible через великі медичні витрати держави на них, люди з окупованих територій, той же вік 40+ і т.д.
-
Саме адвокат а не консультант. І як з невисоким рівнем спілкування англійською, йому пояснити що Ви не хотіли напрягатися і Ви підходити по програмі співчуття? 🤷🏼♂️ Якщо знаєте такого юриста то порекомендуйте в особисті повідомлення ( а то і Він буде недоступний та на паузі)
-
У нас такі, ще ти до неї не підійшов на 10 метрів, вже весь в $івні, мазуті, солярці… хочеться дістати червоного козака та махнути за раз 250 мл самогону…. Останній раз в мене такі відчуття були як я в Україні пару разів був КАМАЗистом 🤷🤣
-
Ви праві, Ви перечислили певні критерії по гуманітарній програмі. Тому там теж є вимоги та критерії. Але наші люди наподаються що все поставлять на паузу а то і взагалі уряд вимкне сервери IRCC, як МЗС вимкнув слоти на подачу через Дію
-
Так, ніколи не вчила. І не вірила, що це можливо в 40+. Мотивація сильна
-
Ну якщо в школі англійську не вчили, то такий результат дійсно крутий
-
Сам міркую де би спіймати та тримати в чулані носія мови
-
Це про мене. З нуля до 4/5 маю за 1.5 роки без вчителя. Але не працюю в українському середовищі
-
Ну ок. Коли працюєш по 10 годин в день.. бажання вчити мову? Багато випадків?
-
Саме так)) це минулого року 😁
-
Сказати що я в$2вся це нічого не сказати 😁🤷🤷🤣
-
Це піна для миття автомобіля? 🤣🤣🤣
-
Так це ж працівники автомийки та заправки. Вікно мити 🧽 будете ?
-
Мені особливо подобається як вони в мороз заводяться 🤣
-
Цим ця країна і приваблює. Над тваринами не знущаються а пробують жити в гармонії з ними.
-
А хот дог)
16 Jan 2023, 06:08
59191/64839
13 Jan 2025, 17:32