Канадський Марк Chat
-
Яка сотня ? Комуністична влада була з 1919 -1991 року . Що з Вами коїться . Ви ж казали що до большевиків все було добре в українців та України
-
Написати на російській, так шкода очей ваших же
-
ви почали за сторічну боротьбу мов... А я кажу що не було ніякої боротьби, будо примусове насадження російської і викорінення української. 🤷♂️ Тим самим була закладена бомба сповільненої дії.
-
Може ще процитуєте Вашу кумирку Фаріон «московорот»
-
А хто такий - КТО?🤣🤣🤣
-
Кто це такий малорос ?
-
Я - щира українка, а ви - малорос?
-
Всі притискали, не тільки росіяни
-
І ніхто з них не ділить по цьому українців. 🤷♂️ Лише росія використовує корисних ідіотів контужених тією бомбою сповільненої дії закладеною ще при совку, щоб ділити украхнців.
-
щось я не чув про ідіотів з польскомовною, німецькомовною або румунськомовною щелепою які намагаються захищати польську, німецьку або румунську мову в Україні. 🤷♂️
-
Ми завжди були розділені. Навіть в цьому чаті
-
Було польське, російське, німецьке, румунське але чомусь тільки зациклені на одній мові
-
тобто ви все розумієте. але продовжуєте нести маячню 😂
-
ну по такій логіці якщо б росіяни робили "карту росіянина" щоби в Ростов звалити то не було б ніяких проблем і конфліктів
-
Згоден 100% знав таких особисто
-
не треба сову на глобус натягувати карту поляка роблять щоб звалити з тої країни, а не щоби робити там народну польску республіку
-
Добре що не всі контужені 😅 Знаю багато людей з Донецьку та Криму які все життя розмовляли російською, а зараз перейшли на українську і розмовляють краще мене.
-
Ліпше зачекаємо на новини від блогера з Торонто
-
Годі.
-
Та не вже . Що там пан Орбан, як себе чуха ? Або карти поляка у Львові ? Ви дійсно народилися в преріях Канади. Паспорти видавали румунські, венгерські, польські за картою поляка та російські в Криму. А Ви нічого не бачили та нічули. Більшовики очі закривали з 1991 по 2014 рік
16 Jan 2023, 06:08
59537/64839
13 Jan 2025, 17:32