Канадський Марк Chat
-
по якому змісту ви щось питали? я бачив що ви цитували лише російську пропаганду 🤷♂️
-
Ну мені підхід Іспанії дуже сподобався. Правильно зробили. Прийшла поліція і все нормально та зрозуміло
-
ааааааааа 😆🤣🤣🤣🤣 в вас точно російського громадянства не має? 😆😂😂😂
-
Що ? Саме зараз 🤣🤣🤣 ну не смішіть ні себе не людей які вже давно з двома громадянствами. Так само і з румунськими
-
ну я для вас спрощений варіант порекомендував. 🤷♂️
-
Територіальних претензій багато у націй по всьому світу. Що там Колумбія теж хоче шматок землі
-
ну капець. я сподіваюсь ви приколюєтесь бо не можна так тупити жива людина. 🤔 Про карти поляка ви ж самі в курсі для чого вони саме зараз видаються, про угорські паспорти на закарпатті: да був скандал, українське МЗС викликало посла угорщини, чим далі закінчилось не слідкував. Але це ж очивидно: орбан кішенькова шавка путіна гидить Україні всіма доступними методами.
-
Треба не Вікіпедію читати а хоча би Історію України за редакцією Грушевського хоча би прочитати. А то дивляться Арестовича зі слоною у роті і вірять в казки
-
комуністи дійсно по всьому світу життя попсували народам. тут ви влучно потрапили
-
Я тут в банку зустрів дівчину з Азії. Питаю звідки Ви ? З Гонконгу ! Так Ви з Китаю? Ні. Я сказала з Гонконгу! Але це місто ж в Китаю? Я же сказала що я з Гонконгу, це не Китай ! Але і там винні більшовики- росіяни🤣
-
Підозрюю, що в нього лише російське громадянство. Дуже він тут старається... хоча б один канал український був без цих алєксандєрєй!!
-
А хто такі Уйгури та Курди? Я вже про Палестинців мовчу 🤔 ( виправив Кто на Хто )
-
Іпсо😂😂🤣😅
-
Боже, Ви хоч жили в Україні? Розмовляли з людьми з інших сел та міст. Чи так лякали більшовики що Ви нічим та нічого не бачили, не чули та не слухали. Щоб не натрапити на російську пропаганду 🤣🤣🤣
-
Якщо будете неспокійно спати з цього приводу, може прийти і взяти мій синій з тризубом. Щоб Вам на душі був спокій ☺️
-
та палиться трохи шаблонними російськими наративами та ще і через НЕ знання навіть новітньої історії України теж не дуже переконливо виглядає. Але покищо шедевр це "поїзда з бендерівцями щоб різати кримчан" 😂
-
Моя ти люба. Тримай шмат сала ти сьогодні заробила 👍 А чому власне в усьому світі та по англійській Александр а в Українській транскрипції Олександр ? Так історично правильно?
-
Треба їй порадитись з Подолякою. Арестович не відповідає
-
Вибачаюсь, що заважаю.. А хіба зараз правильно Olga? Чи Olha?
-
А взагалі Ви історію знаєте своєї держави. Бо зараз Ви тілько про одну пропаганду та якісь кричалки кажете. Новітню історію? Ну так дайте мені відповіді про : карти, Орбана, північні Креси, 2 травня, період Руїни, січових стрільців …. Чи Ви тільки будете скакати на одній нозі та писати що всюди Зрада та російські боти, тому що не розділяють Вашу думку та не розділяють українців на ( україномовних-російськомовних, помаранчевих-голубих, сепаратистів та кримчан, та інших) ?
16 Jan 2023, 06:08
59573/64839
13 Jan 2025, 17:32