Канадський Марк Chat
-
я то розумію а деякі українці нажаль ні.
-
Карочі, шо скажу - мову треба берегти, але по губам бити не тільки російський суржик, а і румунський з польським і угорським. В будь-якому випадку, ми в Канаді, так шо або інгліш, або френч. IRCC - до дупи інші мови)
-
якщо в нашій історії дійсно були б на 100% достойні діячі, напевно наша країна не була б в такій дупі. ну і історія зачищена настільки що серед тих пробілів щось вишукувати складно та й який сенс, це хай хворий дєд в кремлі копирсається в минулому мені для щастя достатньо щоби банально ту недосконалу капіталістичну систему з заходу злизали можна тупо все англійське право під копірку
-
Як би Фаріон відповіла за свої публічні висловлювання. Я би сказав що Україна змінилася. Але насправді нічого не змінилося ні з часів незалежності, майдану, революції, війни. Завжди було комусь вигідно щоб внутрішня суперечка була, і не важливо на яку тему: мова, релігія чи можливо колись колір шкіри ( коли приїдуть заселяти афроамериканці землі)
-
Аж ррррряяяя
-
Просто більше тіпає коли офіційні особи так кажуть
-
Просто у багатьох це помічаю і аж тіпає
-
Не з вредності
-
Підправлю
-
Де ведмеді?
-
Шо там північ Альберти то?
-
В мене по укр мові 9 зі школи. Норм. Екзамен здав)
-
Як казав мій дід, царство йому небесне, що за поляка, що за комуняка, потрібно було « батрачити» … І мови української не забув, ба більше, вчили і польської, потім кацапської, мама моя взагалі в кацапстані народилася, ще й казали щоб записали мою маму як руская, типу легше по житті буде, на що моя бабця та дід були проти… ну біля 20 років прожити на осторовах, мови не забути, дітей та потім внуків вчили української… Тому як хтось мені каже що то оточення чи ще якась « шляпа» я вважаю що то все фігня… Хоче людина - буде говорити українською, не хоче хай як хоче… Моє бачення мовного питання в Україні, це почати з голови, а потім дійти до просто народу… Зробити незалежний комплексний екзамен на знання мови( впевнений я може його і не здам) історії України і тд.. Але спочатку верхівка… І саме основне це робити не зараз, бо мовні та релігійні питання в воюючій країні це останнє що потрібно вирішувати…
-
А Дєд-пєрдєд у неї був)