Канадський Марк Chat
-
Неправда. Якщо офіцер зробить помилку, маєте шанс отримати на 3 роки
-
На підставі зняття обмежень і чи правда що його продовжують ще на три роки?
-
Зрозуміло
-
Всім доброго дня! Я подалась на номінацію і чекаю на результат. Чи може я податись на новий WP чи не виникне проблем при заповненні на федеральному рівні?
-
Не треба, якщо ви уже в процесі, а ВП ще валідний більше , ніж пів року. На федеральному етапі ви отримаєте номер аплікації, і вже на підставі цього подасте на bridging open work permit
-
Здравия Вам. Міністр закордонних справ Саудівської Аравії Фе́йсал А́ль Сау́д (араб. فيصل بن فرحان بن عبد الله آل سعود) особисто передав президенту України Зеленському текст пропозицій РФ по взаємному врегулюванню "військового конфлікту
-
youtu.be/5ZkhkwEZVv0?si=zR83BxyT5Htf428m
-
Добре розумію що на це впливає дуже багато факторів, але всеж такі надіюсь на адекватні відповіді
-
Доброго дня! Збираюся переїхати до Канади ( Альберта) , розглядаю саме м. Едмонтон. Хтось може написати яка саме зараз ситуація з роботою на будівництві у даному місті, чи взагалі можливо знайти роботу?
-
🇺🇦На Пікап Машина потрібна для перевезення ОС и установки ПТРК. Бо тяженько наразі то все на горбу таскати! 🎯 Ціль: 250 000 ₴ Зібрано: 49 008,74гр. Залишилось зібрати 201 000гр. 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2W7Ak3wNq7 💳Номер картки банки 5375 4112 1443 2051🫡 Дякують наші хлопці всім, хто бере участь в допомозі і навіть, хто не бере....але ж всерівно читає....то може і пробудження скоро наступить. Бо ми все ж таки українці, єдиний народ!!!
-
Всім привіт у нас зʼявилися нові вакансії на роботу в Канаду. Якщо комусь цікаво Можете написати мені в дірект Чи в інстаграм @mavista_study
-
Привіт Маркіян Напиши будь ласка в приват. Треба дещо спитати буду дуже вдячний
-
Усім привіт 😎 багатьом говорив чим я займаюсь в Празі 😎 ось це моя одна із зайнятостів що я роблю 💪💪 Відео пришвидшене! Проста як двері ця робота 😄 а бабкі чехи платять непогані ☝️☝️
-
Привіт, може хтось користувався фірмою U-Haul?Там потрібно замовляти тільки працівників і в комплекті вони мають машину чи машину окремо треба замовляти?
-
Показували що можете взяти в рент любу вантажівку, причеп. На них різна вартість за годину та ваше пальне. Так само і Home Depot робить
-
Але взагалі непогана ідея: колаборація з Маркіяном. Він знімає Edmonton а Ви Торонто 🤔 Тільки як будете ділити «золоту кнопку» ?
-
Доброго дня вам, я Маркіяна насам перед дуже поважаю за простоту і віру в Бога 👍👍 але лізти в його діло не збираюсь 😄 він нам всім цікавий і без наших колоборацій, ми ліпше будемо його підтримувати лайками та коментарями, а якщо я десь колись щось сюди кину то це тільки щоб прикрасити чат ☺️
-
Але вже за такий короткий термін, Ви маєте як прихильників так в хейтерів 😅
-
U-haul здає в оренду лише техніку, людей вони не здають. 😅
-
Якщо ви не знаєте то не пишіть) нашо таку зразу показуху писати. Погугліть, що там є відділ де можна і вантажників найняти.
16 Jan 2023, 06:08
60042/64839
13 Jan 2025, 17:32