Канадський Марк Chat
-
Приблизно так це і в Канаді виглядає. .. Але ніхто валік прямо у відро не мокає. Ну і ще деякі нюанси,які ви можете дуже швидко засвоїти..
-
Написав в приват
-
В мене 150 форд 2010 року. Але по-перше,3.6 моторів у фордів не буває. Може 3.5 EcoBoost? Але вони йшли пізнішими роками.
-
За такі гроші траки навіть не розглядайте. Але якогось седанчика їздити на кожен день ви за такі гроші звичайно можете купити. І велике значення має не тільки пробіг ,а стан і попередні власники. 300 тисяч - це забагато в будь-якому випадку.
-
Доброго вечора. Хотів запитати за програму виплат по безробіттю у Британській Колумбії. Можливо хтось мав досвід оформлення та знає де і як це можливо зробити ? Дякую.
-
Доборого вечора, хто може підсказати як зв'язатись з властником каналу?
-
Вітаю. Теж хотіла зв'язатися з вами Марк якщо це можливо . Хотіла вашої поради. Дивлюсь ваш канал задоволення,дуже багато інформації і цікаво розповідаєте. Дякую.
-
Нажаль він мабуть нікому не відповідає.
-
Безкоштовна допомога у пошуку роботи 📍Торонто www.jvstoronto.org www.accesemployment.ca www.skillsforchange.org www.ymca.ca www.yes.on.ca www.springboardservices.ca www.costi.org www.newcomerwomen.org www.timeschange.org www.woodgreen.org www.toronto-jobs.org www.careerfoundation.com www.achev.ca
-
Ні ні я прилетів спасти Work Permit
-
Це травел політ був чисто?думав ви вже в Канаді залишитесь
-
Я вже у Чехії в Празі, в Канаду вже так серйозно може в середині літа прилечу 😎