Канадський Марк Chat
-
Ну менше часу буде у вас отримати пр(якщо захочете звісно).Як на мене - кожен місяць на рахунку після відкриття ВП в аеропорті.Тут, я так зрозумів ,не кожен може і за 3 роки відкрити.
-
Таким як я потрібен.І ПР потрібен.Молодь мого зразку летить в Канаду перш за все, щоб почати нове життя в цій країні і отримати (з надією в майбутньому) паспорт громадянина.Звісно ,це ніфіга не легко,але де зараз легко 😄
-
Можливо ще коли будуть давати 3 тисячі, не втратьте можливість 😅
-
Але якщо би летів вже так серйозно до Канади то спробував би до Ванкувера ☺️
-
Та хватить) нікому той ворк перміт не потрібний)
-
Більша частина бізнесу та і самих людей це Китай)
-
Там китайці)
-
Надіюсь Ванкувер не такий 🤔
-
Ну але правда 🤷
-
Дякую ☺️☺️☺️
-
Найбільше обідно людям які приїхали до куает, роками піднімали репутацію українців, а тепер дивляться на це все... І щось не дуже задоволені)
-
Я нічого не маю проти Індусів але побувши в Торонто в мене враження було що я в Індії 🙆 якісь ті всі індуси заморені не усміхнені 😩 як якийсь стройбат якась північна Корея, запах від них тих карі, смердить часто в автобусах якимось специфічними запахами, тай брудно на тих кріслах, просто якийсь бомжатнік 🤮🤮🤮
-
Як вже є
-
Недавно приїхала дівчина з БК то за 4 роки життя там навіть А1 англійської не має, а все тому що не потрібно було, так пояснювала) казала онлі китайська)
-
Доречі так індускі виглядають в Празі 😃 це я вчора їх у метро сфотографував. Дуже велика різниця в дрес-коді порівняно з Торонто 🙆