Канадський Марк Chat
-
Це навряд чи ви повернетесь
-
Люди добрі в мене гроші є я не бідолага, просто якщо офіційно дають то чому не брати, то би навіть сам бізнесмен брав. Я може колись назад повернусь то 10 кратно податками віддам цю допомогу 3к$
-
Всім привіт В неділю 3 березня пройде онлайн трансляція Час проведення Україна 18:30 Польща 17:30 Канада -Вінніпег 9:30 ранку Прошу накидайте вподобайки Поширюйте цей допис Та щоб не пропустити трансляцію перейдіть по ссилці, та натисніть дзвіночок (сповісти мене) Всім дякую www.youtube.com/live/fSmkL7KLgvw?si=gFco1YvwGxLGyMs-
-
Але все ж таки найбільше я люблю наших дівчат 🇺🇦 наші якісь в усьому сексуальніші я вже мовчу за 🛏️👍😄
-
Ну якщо неправильно написав чи висловив свою думку то я щиро вибачаюся 😎
-
Все може бути, я одного разу так сказав, ой ой а де та Польща я її навіть на карті не бачу, а потім ще 3 рази туди повертався 😅 тому ліпше буду мовчати бо треба буде то ще і 10 раз прилечу до Канади ☝️
-
За що вибачаєшся? Ти написав власну думку. Якщо комусь вона не подобається то його проблеми.
-
Красиві - можливо ,але через красу і багато граней дозволеності - втрачають вірність одному партнеру.Тому з цим , що Українки найкращі - не можу погодитись з впевненістю😊
-
А мені поки що не щастить 😄 вже три спроби мав за 36 років 🙆
-
Подивіться навіть на жінку Марка ☺️ ну то відразу видно що взяв дівчину 🇺🇦 до життя 👍👍
-
Не спорю але наші 🇺🇦 є наші, і готують гарно і родять красивих дітей, і надійні, і домогосподарки то що треба, а якщо є мінуси ну то в кого їх нема 😄
-
Бог дає багато спроб інакше би не справедливо було до інших, тому я надіюсь і на 4 спробу 😅
-
Ну це написав 😂😂😂😂👍👍👍