Канадський Марк Chat
-
Ви уникаєте відповіді на моє питання
-
це що заздрість?
-
Ви знаєте скільки Канада виділяє грошей порівняно з нами на зброю 🤔🤔
-
люди повинні захищатись
-
Це ті хто « взяв світло» ?) «просвітлені»?)
-
так зброя теж добра річ
-
А на зброю? тепер говори за свої податки розумнику 🤨
-
Це як ? В історії ще не було такого рішення. Може розказати секретній проєкт щоб не відкрити двері в ад на планеті? А то чув що всі будуть горіти в пеклі а «особлива нація» ні 🤣
-
Візьмемось всі за руки. Зробимо живий ланцюг від Київа до Брюсселя, щоб показати всім нашу непереможність. Поки танки будуть в містах їздити. Багато абсурду було та ще буде.
-
Треба 👍👍 тоді не плачте за нас що ми ваші 3к₴ взяли 🙆
-
Можна сратися вічно 🤗 Наприклад людині не подобається запах каррі та массали. Але вона дуже сумує по запаху котлет, яєць та курки в потязі або біляшей в маршрутці ☺️особливо літом 🥵 🫣 А в якій релігії можна три рази пробувати дівчат до шлюбу? 🫣 Т
-
То що, Україні кажете теж не треба давати грошей на зброю? Будемо відбиватися кулаками?)
-
допоможіть з перекладом документів в канаді. поділіться досвідом
-
Я не кажу що все від Бога 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
Все від Бога. Якщо не його воля, то не давали 3К $ Не Канада а Бог перераховував на банківську картку $
-
Ваший цент для вас залишу 😄
-
Порахуйте мою частку 🫣 Можна через Interac мені повернути. А то я все гадав, чому сніг не прибирали, тільки сьогодні вже їздили машини, бо не було зарплати працівникам, бо вкрали до Чехії їхні гроші 🫰
-
То що Ви маєте на увазі, якщо країна витрачає гроші на зброю то Ви зробили благородне діло, що взяли в неї 3к і поїхали бо вона така погана і грішна або ви такий хороший побожний і Вам бог дав ці 3к, а не Канада?) Чи як це у Вашій голові трактується?
-
Будьте здорові на цім слові ✊✊ Кого обідив вибачаюсь 😩
-
Та ми тут живемо та лицеміримо декілька років. Де хто навіть і не один десяток років так робить 🫣
16 Jan 2023, 06:08
60218/64839
13 Jan 2025, 17:32