Канадський Марк Chat
-
Та в мене 2 пересадки по 10 годин... але в туристичних місцях😂
-
Бо там ціна буде… ну і якщо пересадки розраховуйте між пересадками мін 5-6 годин
-
Угу
-
Білет вже куплений?
-
Не сумніваюсь.Якраз лечу в ці дати😂
-
Доброго дня. Можливо хтось летів тато + дитина без мами чи треба якісь документи чи дозволи від мами ?
-
Можемо в приватні? Привіт
-
На варе перміт вказано де ви можете працювати
-
Зараз мають оголосити нову програму, можливо продовжать програму CUAET до липня 2024
-
Мені здається,що це буде програма для тих хто вже приїхав а не для тих ,хто ще захоче прибути
-
Так вона і діє наразі. Ті, хто прибув до 31 березня, мають можливість використання усіх бенефітів за CUAET до липня 2024
-
це що мається на увазі, які саме бенефіти ? і що з тими 200 тис. заявками, які ще встигли розглянути😒😏
-
😳 Було розселення та спеціальні мовні курси для CUAET ? Куди наші податки витрачають 😅
-
дякую
-
Щодо нерозглянутих заявок, може бути якась заява від IRCC. Щодо бенефітів - отримання ВП, страхування, в деяких місцях розселення, подачі заяв на виплати, мовні курси
-
Наприклад «туристичні» 3000$
-
Я не чув😅 чув лише за звичайні курси для всіх такі як Link, на які я прочекав в черзі рік, а потім сказав що мені вже не потрібно через рік😂
-
Десь читав, що за курси французького платять в Квебеку. Але на яких умовах і чи тільки українцям 🤔 ? Але якщо наші «туристи» там масово не приїхали, то щось з цим не так
-
А може хто підкаже як амазон доставляє тут посилки? Просто доставлять і залишать лежати на driveway?
-
Доброї ночі ) підкажіть , чи може дружина сама прилетіти до Канади , без дітей на разі щоб отримати Ворк-Перміт , чи і дітям потрібно , чи дають їм якийсь бумажки ? Доки моя віза знаходиться на розгляді . Дякую )
16 Jan 2023, 06:08
60368/64839
13 Jan 2025, 17:32