Канадський Марк Chat
-
Марк, що це?🤔
-
Что таке дивизія СС Галичина?
-
Одразу видно що знаєш про що але не знаєш чому так вишло😂
-
Для загального розвитку, тут гарно все написано що і до чого: babel.ua/amp/texts/59911-diviziyu-ss-galichina-proponuyut-vidznachiti-na-derzhavnomu-rivni-vona-voyuvala-na-boci-tretogo-reyhu-borolasya-za-nezalezhnu-ukrajinu-os-jiji-neprosta-istoriya-v-pitannyah-vidpovidyah-i-arhivnih-znim
-
Та трохи щось чув. Прадід моєї дружини там служив..
-
Позивні то на війні а в мене просто кумедні імя і фамілія, а осудження свої при собі тримайте 😒
-
Слухайте, Бенард Фішер🤣. Я і без вас вже давно знайшов інформацію,яка мені потрібна. Шо це в вас за позивний? Якось тупо..
-
І киця на аватарці🤣
-
Хіба я вас засуджував? Просто висловив свою особисту думку, яка не є істиною. Але , погодьтеся, людина, яка переховується за кумедним нікнеймом не викликає довіри .
-
Переховується 🤣 я і не збирався викликати довіру, мені положити на вашу думку і незнайомих мені людей в інтернеті пхахаха, у вас одразу довіра до людей в яких своє фото стоїть? Тоді слабо ви в людях розбираєтесь, дивна ви людина🤣
-
А, тобто ваш коментар про пам'ятник це по приколу і для хайпу...Вибачте старого, туплю, і не ловлю новітні тенденції.
-
Просто поділився новиною 🤷♂️
-
Вчора був останній найхолодніший день зими. Тепер буде все тепліше і тепліше. Може варто запитати в Марка,що він про це думає? Яка його позиция?
-
Таке порівняння слона з машиною аж болотами завоняло😂, все гарного дня допобачення
-
І нормальний котейко на аватарці доречі 👍
-
Що це за токсичність з екрану хлеще.Народ,схаменіться трішки і перестаньте на будь яке питання чи новину реагувати своїм "гонором" і " непредвзятістю".Нема що добавити,то краще помовчіть😉
-
А я почитав ваші коментарі - так як на Батьківщину повернувся. Дякую. Дуже дякую.
-
У вас , доречі, теж норм котейко в профілі.
-
Люди хто підкаже..я зараз в Херсоні.. буду їхати в Калгері..но нажаль..я не встигаю до 1 квітня тому що у нас немає бланків про інвалідність і сказали що видадуть тільки 10 квітня.і я буду виїздити 11.. просто через те що у нас дуже довго роблять всі довідки і тим паче в зоні боївих дій((( У мене питання як мені після прибуття в Калгері подати документи на ворк перміт..і взагалі це можливо...? отримати там !?