Канадський Марк Chat
-
Не знаю як, але якось люди проходять) і мені здається з його історією це реально)
-
Ви рекомендуєте неможливий варіант. Взагалі. Поясню трохи довго, але має бути розуміння і у інших: 1. Податися без ВП, маючи легальне перебування тут 6 місяців по візітор - ні. Розгляд справи довгий, відмови більше ніж 80 відсотків. 2. Неможливість пройти по економічним програмам - під питанням. 3. В гуманітарній показують глибоку інтеграцію в Канаді. Не для новоприбулих. 4. Відсутність житла чи окупована територія - не є головною підставою, лише як доповнення. 5. Група інвалідності може вказувати на проблеми із здоров'ям, в яких офіцерам треба розібратися, бо аплікант не має бути тягарем для держави, а має сам себе забезпечувати. Важливо навіть льготами не користеватися від уряду.
-
А да і ще одне мені дуже багато людей кажуть а чого ти не виїзжаеш.... Перше тому що тут я зможу востановити документи( і я це зробив)або мені прийдеться сюди приїжджати за довідками і це буде наклдно А по друге у мене немає куди їхати а жити в камуналке як в совке я не хочу де хто повертається тому що на справді тільки обіцяють гарні умови а по факту ліжко в бараке. Хочя і тут я живу просто дали знаїомі будинок а мій в окупації..ну там тільки фундамент
-
Почекайте місяць ще, там може буде більше інформації
-
Потрібно чекати. І дивитися як воно буде
-
Або отримає його до жовтня
-
Як варіант можна податися по родинній програмі, але це лише якщо його брат вже має ПР
-
Так і буду робити але ще треба отримати останні документи... Люди чесно ви як з іншої планети ви знаєте що моїй матері 76 років надіслали субсидію і пенсію на відділення Ощадбанку через екопійку це переказ...хочя відділення процювало тільки в центрі і там постійно прилети...і там стояли люди в центрі пенсіонери щоб отримати свою пенсію...я на другий раз ми вже не стали їхати і отримувати ..і ця пенсія пропала і вже пів року ми звертаємося верніть пенсію за той час вот код яким ви її надійслали...а нам кажуть а чому ви її не прийшли і не отримали.. А це було в той час коли була подірвана ГЕС...ми просто не могли і чесно було страшно... І що ви думаєте нам сказали так дійсно ви не змогли її отримати але нажаль зараз немає міхонізму виплату зробити вам і вашій гроші повернулися в минфінансів... Я вам до чого все це кажу просто щоб зрозуміли що я тут прописан і тут поки я не відновив всі документи які були втрачені...мені все одно прийдеться сюди приїжджати... І наша країна бреше що вони роблять все для людей.ні це не так