Канадський Марк Chat
-
Ну на практиці люди ну що неможливо приїхати і подати на воркперміт на місці...чи ви просто не в курсі справи... Мені казали шо це можливо навіть канадський Марк в стрімі 3 місяця тому казав що так але вам тут треба зробити те те те... А ви кажете що це не можливо..хто з вас бреше
-
Можете звичайно приїхати як visitor і працювати за кеш, але якщо спіймають то з Канадою попрощаєтеся назавжди
-
Чому неможливо, можливо, але складно і займає до пів року часу
-
Ви розумієте в тому і проблема одні кажуть що офіцер буде розуміти що ви не могли приїхати в Канаду раніше і вам можуть надати воркперміт..чи ви можете так це не швидко отримати після прибуття...а другі кажуть ні якщо ти приїдеш після 31 все нічого не буде ти повернешся.. Так хто має рацію????????
-
Величезна вирва посеред двору й зруйнований будинок - наслідки нічної атаки на Херсон. Вчора вночі армія рф вдарила авіабомбою по місту. Снаряд впав біля п'ятиповерхівки, будинок зазнав суттєвих руйнувань. 7-річний хлопчик, який постраждав від обстрілу, під наглядом медиків. Життю дитини нічого не загрожує. Жителі із жахом пригадують події цієї ночі. Детальніше - у відео.
-
В США програма U4U треба спонсора знайти, і час оформлення доків це звичайно довше вийде ніж просто приїхати Вам після отримання посвідчення до Канади. А спонсора попробуй знайти Люди шукають їх за винагороду 2-3К ам. дол.
-
Тису не рекомендую: течія закручує і тягне вниз. Не розумієш, коли пливеш, де берег. Як в пральній машинці. Особливо весною. Плюс чатують
-
Ну Ви розумієте що нажаль у нас цінність людини нульова. Ви ж знаєте це...
-
Ну зато буде добрий заголовок для новин інваліда який мав право на виїзд за кордон яний мав всі довідки .. окрім пластикові карти інваліда..потонув в тисі...ні звичайно це сарказм ну це факт...як будуть наприклад пояснювати це...він просто не дочекався...він не звернувся...на і чекаюі в понеділок звернуся на сайті до голови прикордонної служби...я все роблю відразу..на всілякі випадок... просто к мене залишає 22 дні і 9 годин тому щоя можу 31 вилетіти і прилітилти 31
-
Та тому чесно я це і пишу і кажу...... Я дуже люблю свою країну мені 42 році з них я працюю за кордоном 20 і Китай і Португалії. І багато де но постійно я повертався до дому і тут будували сивій дім... Але чесно я більше не хочу бачити цю країну і дуже шкодую що коли була можливість отримати паспорт іншої я це не робив і це правда
-
Якщо цей шлях : Сайти не працюють. Краще особистий візит. Але це в прийомні дні...