Канадський Марк Chat
-
Просто нажаль дуже довго роблять всі довідки у нас
-
Нажаль всі хто прилетить в Канаду після 31 березня Отримають можливість бути тут як туристи( не мати ворк перміту, одноразової допомоги, медичної карти і так далі Можна податись на ворк перміт тут, але поки розглянуть справу може пройти пів року, за цей час треба жити і мати хороший запас з собою, ця країна дорога І ніяких змін вже не буде бо якщо мало б бути або продовження то б вже повідомили про це
-
Тому для мене це так важливо...і я не знаю як.... Наприклад дуже багато блогерів кажуть залишилася лише місяц...... скористайтеся ціею можливістю.....і так далі... вони кажуть людям з Європи...в більше того вони кажуть птриїзджай і отримай допомогу і на 3 роки воркперміт.... На всякій випадок.... Чесно для мене людини з Херсону яка просто не має зараз виїзду із Того що була окупація потім підрив ГЕС і зараз просто дуже хочемо виїхати.. але все робиться довго...і ми як не хто маємо право на цю допомогу....но ні як завжди .. встигнули ті хто навіть як я зараз не чює ціх вибухів... пробачте але це крік душі....
-
Візу
-
І наприклад що мені зараз порадити..людині з візаю в Канаду..... Яку можуть випустити тільки 3 7 квітня...куди мені їхати людине у якої будинок на тої стороні де кацапи...??? Я вже вільний я можу виїхати тільки з квітня куди мені їхати??? Чому не Канаду де мені дали
-
Грошову допомогу Ви не отримаєте після вʼїзду 31 березня. WP можете
-
Пробачте дуже богато різних думок і мабуть я не так написав..просто ... чесно можливо я встигну а можливо ні
-
Я розумію Вас Але це не до нас Канада зробила те що рішила І нажаль в ваших словах багато правди
-
А та людина щоб не витрачала свій час, хай її передасть моїм батькам а вони вже в Канаду
-
Без вашої участі хтось може забрати її? І передати наприклад моїм батькам в Івано-Франківську область, новою поштою? А мої батьки передадуть це в Канаду Я можу з цим допомогти Шкода мені що ви в такій ситуації Наприклад Напишить доручення що така і така людина може забрати довідку замість вас
-
Посвідчення інваліда 3 групи
-
Що за довідку ви чекаєте?
-
Просто квіток може коштувати 70000 гр
-
Можливо я встигну але скоріше я отримаю цю довідку 27 березня...і з Херсону доїхати до Канади це буде треш...
-
Що за довідку ви чекаєте?
-
Мені не треба допомогти я можу процбвати ручками.... Мені потрібно ворк перміт
-
Ви можете сюди їхати сміло Але буде така ситуація як я описав вище Ніяк не получиться до 31 березня?
-
І ще раз там просто довідка....но дають вони ї Ії після того як мені призначать номер про виплату..в міністерстві фінансів.....просто тому і чекаємо цій номер....він буде.1000 відсотків...но просто коли
-
Не повинні бути проблеми
-
Доброго вечора. Таке питання: якщо людина отримала одноразову допомогу в Польщі, як біженець, але вже більше пів року як втратила цей статус, бо повернулась додому, чи виникнуть проблеми в Канаді? Дякую
16 Jan 2023, 06:08
60812/64839
13 Jan 2025, 17:32