Канадський Марк Chat
-
Та не страшно. Йдуть собі поряд та йдуть. Здоровкаютьс, можуть гарного дня побажати. Поряд з нами є шелтер і столовка для них і церква, куди вони ходять. То безхатніх достатньо. Дискомфорту не чинять, вони тихі.
-
Доброго дня, друзі Можливо хтось уже стикався з такою ситуацією. У наших дітей (7 років та 1 рік) немає закордонного паспорту та вони не вписані в закордонний паспорт матері, при заповненні окремої анкети на дітей, в полі де просять добавити паспорт додавати свідоцтво про народження, чи закордонний паспорт мами?
-
Дякую за відповідь
-
Ін‘яз форевер)))
-
Закордонний паспорт мами і вклеїти фото дітей в паспорт мами
-
Власне треба спочатку вклеїти, і тоді додати скан тих сторінок в документах
-
і тільки після цього подавати уже заявку? Чи подати заявку без документів а потім можна добавити?
-
Ну власне поки немає в паспорті мами фото дітей - він не є їхнім проїзним документом. Ми спочатку вклеїли, тоді подавали, це 5 хв займає. Не можу сказати, чи будуть проблеми в іншому випадку
-
зрозуміло, думаю теж краще спочатку вклеїти і потім подавати документи. Після подачі документів, через який час Вам прийшло повідомлення на здачу біометрії?
-
Вночі подали заявку, зранку вже були листи-запрошення в кабінеті)
-
швидко))), а візу вклеювали? скільки часу пройшло після здачі біометрії до запрошення на вклейку візи?
-
Ми у Львові здаємо тільки 19 липня ) Буду писати як там все швидко)
-
зрозуміло, дякую за інформацію) Будемо надіятись що теж все пройде швидко.
-
просто у мене дуже диввна ситуація
-
подвались втрьох: я , дружина і дитина 1,5 року
-
в мене на наступний день після здачу засвітилось "biometric collected 10.05"
-
а в дружини досі пусте місце
-
вже практично 2 місяці без змін
-
писав 2 рази форму, дзвонив кажуть - чекайте