Канадський Марк Chat
-
Марко, по перше, дуже дякую Вам за підтримку, позитив та класні та інформативні відео на ютубі!!! Маю запитання до тих, хто вже пройшов шлях отримання візи. Сьогодні отримала повідомлення про зміну статусу моєї заяви "application was approved". Це паспорти вже відправлено було на вклейку 6 днів тому. Що ця зміна статусу означає? Вже вклеїли чи ще будуть кудись відправляти?
-
Скільки на то часу пішло взагалі?
-
біомерію здали ще 25 березня, паспорти відправили 31
-
по запису. у вваршаві
-
В мене колега з роботи здавав 26 в Варшаві, але в живій черзі дві доби перед тим стояв. Поки нічого. Навіть паспорти не просили на вклейку. Вони за час життя в черзі зробили навіть групу в ватсапі і там спілкуються: у когось через чотири дні запросили паспорти на вклейку віз, в когось через два тижні але в більшості тихо.
-
Боже, то жахіття! я тут тільки зі старшою донькою, думала, що буде швидко. Малу залишила в Україні. Місця собі не знаходжу!!!
-
youtu.be/wfmSb-9UHv4
-
Доброго дня,хто чекає на вклейку візи в паспорт подивіться це відео можливо Вам такі повідомлення прийдуть
-
Це на вклеювання візи чи на всю процедуру ?
-
Цей лист повинен прийти після здачі біометрії. Це зробили для спрощення, бо не справляються з чергами. Але по цьому документу у вас буде право перебувати лише до жовтня 2022 року, тому відразу по прибутті в Канаду, в аеропорту, вам потрібно буде зробити дозвіл на працевлаштування.