Канадський Марк Chat
-
Можна онлайн через брокерів, або форекс, але я в тому без дупля що по скільки
-
Так як авто нема, на убер і bank draft витрат було б більше ніж профіту в обмінці
-
я ж і кажу, торгуйтесь з банком, дадуть нормальний курс
-
от і профіту в обмінці нема
-
на убер туди назад десь 40$ + draft 15
-
Так а звідки пару сотень, кращий курс в обмінці був на 0.003 вищий ніж дав банк, що вийшло б в 75$
-
Зачекайте. Тут заїхали розумніші за нас. Зараз вони все розчехлять. А потім нам порадять
-
В Едмонтоні це кавові гроші..
-
Вам же написали - торгуваться треба . Однач справа ,коли ви пришли з нещасними пару десятками тысяч. А якщо з більшою сумою прийшов серьозний інвестор, то інша справа.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, де зараз найвигідніше пройти медичне обстеження (моя мама щойно прибула і потребує цього). Коли ми проходили це обстеження ціна була 175$, зараз дивлюся на сайті клініки 405$🫣😵💫. Порадьте, будь ласка клініку з найдешевшою ціною🙏🙏🙏
-
Будемо щирі. Просто заздримо людям ,які з валізами кешу тусуються по місту і не знають де це все вигідно пристроїти.
-
Привіт Марк скажи вот я маю візу куает вже два місяці як получив але не маю змоги прилетіти до 31 березня в мене віза воркер чи дадуть мені ворк перміт якщо прилечу наприклад в квітні?дякую
-
А тут навпаки - торгуєшся, тобі дають знижки, не торгуєшся плати більше
-
Я не зовсім про те мав на увазі, а про те що в Канаді не так як в Україні, а як на базарі треба торгуватись. В Украйні жоден банк не підніме курс клієнту, жодна страхова не скине дискаунтами 1к$ і так далі