Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Хтось відправляв гроші на українську карту з карти Servus credit union, як це зробити?
-
Запрошує. Кого? Обговорюється досвід. Одна справа в теплиці чи на ферму, інша - на м'ясо. Але досвід може бути різним, головне - бажання та наснага. Тим хто підписує контракт - плюшки. Іншим - просто робота і допомога в усьому, чим може допомогти Компанія. Питання задавайте, я буду питати у відділу кадрів. В кого є гарна англійська - вам зателефонують. В кого не така гарна - щось придумаємо.
Я з цього то нічого і не маю. Тому відразу показую компанію. Але саме я можу переслати ваше резюме швидше, і ще спитати, чи прочитали вони його.
Більше подробиць хочте - пишіть в приват.
Дякую, Маркіяне!
-
А в чому проблема спілкуватись своєю, українською мовою? Чому ви її не знаєте? Навіщо вам російська меньшовартість? Наразі, 130 млн російськомовних підтримують вбивство україномовних, і лише 30 млн російськомовних проти геноциду українців. Світу важко розрізняти хто з російськомовний хороший, а хто поганий, наразі. Тому відносяться до російськомовних, як до більшості. А вам хіба не відразлива російська мова, як складова руського міра?
-
Якби всі мали б свою голову, то б і війни не було. Не вибирали защітніков руzzкого міра президентами, в раду. Не зупиняли танки українські танки на Донбасі в 2014. Не звали росіян до себе додому. Всі зрозуміли, що це була глобальна помилка після 24 лютого. То коли, як тепер цю помилку виправляти?