Канадський Марк Chat
-
Привіт, Підскажіть хтось з вас пробував продовжувати WP, і який резульат, якшо подавалися, дякую за увагу
-
Дякую ще раз ))) гарного дня Вам )
-
Деякі відділення працюють. Треба шукати
-
По суботам банки ж не працюють ? В Торонто ?
-
В аеропорту лише Торонто наче, Картку відкривають у банку
-
Ще питання , «сін» робиться в аеропорту ? І щоб відкрити рахунок потрібне фізична присутність в банку ?
-
Супер ) дякую Вам велике )))
-
Так, можна потім
-
Тобто мені їх брати із собою зараз не обовʼязково ? Потім можна все доробити ? Чи я Вас не правильно зрозумілв )
-
Ні, треба фізична присутність. На майбутнє діти можуть навчатися за дозволами батьків, зробите їм Visitor records
-
Доброго дня ) підкажіть , я як що приїхати з паспортами дітей в яких є віза , чи можна на них получити «ворк-перміт» чи право на «навчання» ? Дякую
-
www.facebook.com/100050779008527/posts/pfbid0KWknBGRN2PK8FAtBbZTf6FU5Km1dpJ8gBUMPsQaCK9ewVqWCy284gS3Ta3tbtW6Ml/?app=fbl
-
дякую
-
На poparide дуже багато оголошення
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як можна дістатись з Калгарі у Банф? У мене немає авто. Можливо у вас є посилання на перевізників? Я б хотіла хоча б на один день туди поїхати
-
Орендуєте машину на один-2 дня якщо є права і все
-
Чи може моя дружина або сімейний партнер працювати в Канаді? ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=199&top=17
-
Потрібна фізична присутність)а хто вам сказав що можна онлайн податись,знаходячись в іншій країні?
-
Хто вам сказав?)
-
Ворк перміт видають до 31 березня в аеропорту офіцери,після 31 березня програма закривається,але віза дійсна до дати вказаної в паспорті,це буде звичайна туристична віза.Відкриття ворк перміту буде на загальних умовах,яке було до відкриття програми CUAET
16 Jan 2023, 06:08
61712/64839
13 Jan 2025, 17:32