Канадський Марк Chat
-
Так, приїдуть в Канаду чи Європу і плачуться, що їх, російськомовних, притісняють україномовні нацисти 😁
-
а я тільки про правила. бо в реалі я не могу розмовляти українською - з мене смиялись, якийсь акцент, та дуууже повільний переклад в голові йде з російської))
-
Якби всі мали б свою голову, то б і війни не було. Не вибирали защітніков руzzкого міра президентами, в раду. Не зупиняли танки українські танки на Донбасі в 2014. Не звали росіян до себе додому. Всі зрозуміли, що це була глобальна помилка після 24 лютого. То коли, як тепер цю помилку виправляти?
-
Я сам багато спілкувався російською, вів Ютуб канал мовою орків..можливо є і моя також є провина.. але після геноциду, все російське для мене - це повна відраза.
-
тому що відповідальність за війну інша і в Гаагу притягнути складно якщо це не війна а просто операція і рф не мобілізує людей. вони непогано все поодумали перед початком та будуть потім давити на це (сподіваюсь у них не вийде)
-
Дивіться глибше, в корінь проблеми. Що раніше почалось АТО чи анексія Криму та Донбасу. АТО оголосили, здається 14 квітня 2014, коли банди гиркіна після анексії Криму були в Слов'янську.
-
ого теми пішли. лан, пішла працювати краще)))
-
Не розмивай проблеми і не мішай їх. В 2012 партія аксенова - руzzкое едінство в Криму, які хотіли в росію, набрала лише 1.5% на виборах.
-
Ви точно ватнік. Кого Україна обстрілювала, коли? Коли Дамбіла Бамбас?
-
Не так страшні московські воші, як українські гниди...Петлюра
-
Ватан, війну оголошує сторона, яка нападає, а не та сторона, яка обороняється.
-
Про всі епізоди. Крим, Донбас і повномасштабна.Хто, с-ка напав, хто там кого бомбив з українців?
-
В Україні державна мова одна, і ворог в нас один! І не потрібно тут нав‘язувати свою нікому не потрібну думку. А якщо хочеш шось доказати то йди розкажи це хлопцям які на передовій захищають твою 5 точку.
-
Люди! 85 повідомлень срачу в корисній групі, майте совість і пишіть один одному в особисті з таким.
-
А до тебе повинна будти повага, як до манкурта, котрий пише, що Україна начала війну і обстрілювала своїх?
-
Добрий вечір чи ранок! Всім дам одну безкоштовну пораду, досить сваритися стосовно української чи російської мови, краще цей час витратити на вивчення англійської !!!!😜
-
Привіт.Підкажіть будь ласка,продовжили дитячі паспорти,а віза до серпня, потрібно заново подавати на візу?Ми вже в Канаді.
-
Всім привіт
-
Українські срачі - це наразі в нормі. 😁 Йде процес встановлення української молодої нації і нашого народу. Промиті століттями москальскою пропагандою голови стають на правильний шлях. Без цього не буває, нам потрібно пройти свій шлях позбавлення від всього московського. Написати свою історію, підтримувати свою мову і культуру. Залишити поколінням все українське. Добре те, що ми пройшли свій правильний вибір, хоча і дорогою ціною, людських життів. Ми пожинаємо плоди минулих поколінь і років..Але далі все буде Україна, піднесення, розвиток і процвітання, розвалення Московії, яка століттями нам заважала жити, як ми хочемо.
-
😁 самі веселі українські срачі це за правильний рецепт борщу)))
6182/64839