Канадський Марк Chat
-
Наприклад, біля мене дві заправки петрокенеда. На одній є компресор, на іншій немає. Але вам цілком слушно порадили придбати власний компресор. Тим паче, підкачка на заправках не задурно, а за гроші.
-
Наразі з моїми колесами все добре. Питання узагальнене. Чи поширена тут така річ. Можливо якась мережева заправка надає таку послугу, але я будучи новачком тут, поки що цього не знаю
-
Я і в Україні не довіряв підкачкам, інколи в них манометри можуть погоду показувати, що може призвести до поганих наслідків, вже мав такий досвід. Тому лише свій манометр.
-
Це перше що купив в авто, компресор і щітку від снігу. Можна знайти і дешевші 40$ на амазоні. Судячи по прогнозу щітку ще рано на літо ховати
-
Здравствуйте .Пожалуйста срочно нужна помощь. Пишите в лс. Нужно фенестил гель и нурофен . Сама в бы купила но в кармане не копейки. Жду детские. Может кто сможет одолжить на лекарства 200 грн либо же помочь. Пишите в лс. Документы свои сброшу в лс Чтобы не думали что обманываю.
-
Доброго дня усім, порадьте хорошого міграційного консультанта. Дякую)
-
Не розумію де саме на плртіда це загрузить
-
Доброго дня! В когось є номер підтримки CUAET? Я пройшла медогляд в іншій країні , вони сказали що лікар все відправить , але я теж маю відправити reference number
-
🚛😎ПОСЛУГИ МУВІНГУ в Калгарі та його районах. До ваших послуг: •трансфер аеропорт/готель/апартаменти •перевезення меблів/речей •доставка з Marketplace •доставка з wins,Restore,goodwill,IKEA •переїзди по Калгарі •переїзди в околиці інших міст •переїзди у інші провінції ‼️Розміри трейлерів: 14 ft(1-2 bedroom) 22 ft(2-3+ bedroom) Вантажники застраховані та навчені🔏 Напишіть/Зателефонуйте🤙 ☎️ 825 747-1321 - Денис Або в особисті👌
-
Доречі, хвилинка нагадування) не забудьте продовжити свої свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу) бо їх потрібно кожного року обновляти) а то я сам чуть не забувся)
-
Ок) Альберта)
-
Ага, я так одного разу забувся.. на 350 доларів. Вихожу з магазину ,а на паркінгу біля моєї машини мене вже дівчина поліцейська підчікує. Жодного милосердя, не випросив навіть діскаунт.