Канадський Марк Chat
-
Привіт.Підкажіть будь ласка,продовжили дитячі паспорти,а віза до серпня, потрібно заново подавати на візу?Ми вже в Канаді.
-
Українські срачі - це наразі в нормі. 😁 Йде процес встановлення української молодої нації і нашого народу. Промиті століттями москальскою пропагандою голови стають на правильний шлях. Без цього не буває, нам потрібно пройти свій шлях позбавлення від всього московського. Написати свою історію, підтримувати свою мову і культуру. Залишити поколінням все українське. Добре те, що ми пройшли свій правильний вибір, хоча і дорогою ціною, людських життів. Ми пожинаємо плоди минулих поколінь і років..Але далі все буде Україна, піднесення, розвиток і процвітання, розвалення Московії, яка століттями нам заважала жити, як ми хочемо.
-
Привіт. Так
-
Допрощались вже! Дякуємо "братові " всі зібрались в цій групі для переїзду, бо були поступливі і допустили заразу в рідній країні. Без образ, але хто що каже про "брата" ,то вже очі червоніють
-
Дякую,мені потрібно разом з дітьми теж подаватися як представник
-
адміни блокуйте
-
Якщо це питання, а не ствердження, то я не знаю. У вас же віза ще діє? Навіщо вам подавати себе? Просто заповнюєте аплікації від імені дітей в своєму акаунті, як і минулого разу. Я так думаю)
-
Подайте хтось конструктивно інфо, де 1. реально знайшли роботу? Які +/- зарплати? 2. Квартиру в оренду? 3. Купили машину? 4. В яку школу дитину давали (молодші класи) ?
-
Може когось (блогера) хто пише про це?
-
Багато є блогерів, які про це розповідають. Хоча сам в Україні, спробою Вам відповісти. 1. Роботу знайти реально і по спеціальності також реально. Все залежить від знання англійської мови. Доприкладу, в Україні можливо знайти роботу, яка не знає мови? В Канаді можливостей більше. 2. Квартири залежать від провінції і кількості спалень, бедрумів, тому краще їхати де дешевше квартири - Альберта, Манітоба, Саскачеван - десь 3 кімнатна, 2 бедрумна - 800-1500, в залежності від міста чи села. 3. Купити машину легко, в Марка є відео і прекрасна порада, як зекономити - купити нову!!! І не переплачувати майстрам по ремонту авто. 4. Школи прекрасні і без проблем діти адаптуються до канадського середовища, спочатку діти йдуть в класи емігрантів, потім їх переводять в загальні класи.