Канадський Марк Chat
-
www.facebook.com/townofoyen21/videos/301513702511509/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
-
www.facebook.com/townofoyen21/videos/994707928246808/?app=fbl
-
У нас містечко, фактично, як один район великого міста: 1000 населення, лікарня, госпіталь, обслуговування емьордженсі вертоліт (за потреби), дантист, оптометрі, аптека, 2 старших школи, садочок, 2 банки, 2 продуктових магазини, центр освіти дорослих, інші офіси і магазини (окрім взуття), відкритий літній басейн, арена, легіон, кьорлінг клуб, лодж для пенсіонерів, залізниця... - і практично всюди рух кадрів: хтось переїжджає, хтось - вмирає (дуже багато людей срібного віку).
-
Правда на кацапській) вибачайте)
-
Крім того, для українців, які бажають оселитися в Канаді назавжди, доступні регулярні шляхи імміграції, такі як канадський клас досвіду. Що це означає? Типу по програмах які зараз доступні? Я правильно зрозумів?
-
Тому я і не пішов після Європи на фури тут)
-
На компанії, які мають лміа- зазвичай стоїть черга потенційних іммігрантів, які готові заплатити за ,, тікет до можливості отримати ПР. ,, До того ж, на таких компаніях, ви будете заробляти приблизно, як працівник Макдональдса. Звичайно, в перспективі, якщо все складеться добре і з англійською також- можливо знайти гарну роботу, наприклад,у нафтогазовій галузі. Зрештою, така собі романтика, по три тижні жити в машині, чи відчувати адреналін взимку, коли 60 тон и два причепа за плечима 😁.
-
А, як тоді легалізуватись коли, я не встиг з CUAET? Я, знаю що в Європі, якщо маєш право перебування більше ніж пів року то маєш право відкрити юридичну особу. А по цій візі яка буде після куает то до пів року можна перебувати в Канаді в рік. Можливо у Канаді щось похоже як у Європі
-
Як?! Залишитись більше ніж пів року в рік?! Тоді мене вже більше не пустять в Канаду. В, так то що я описав то якась схема, я інших не знаю, як
-
Я не іміграційний консультант,можливостей є багато, і багато залежить від вашої самомотивації, але з власного одинадцятирічного досвіду в Канаді можу вам сказати, що всі українці, які дійсно хочуть жити в Канаді- рано чи пізно отримують ПР. І не бачив ще жодного, хто бідував би тут😁
-
Існує більше 100 різних програм імміграції , є з чого вибрати, а ваша туристична віза нічого вам не допоможе
-
Та яка схема. Є купа іміграційних програм. Від навчання до інвестицій Я ж не знаю вашої ситуації. Як варіант, знайти працедавця зі лміа,але там хмара нюансів.
-
Щоб розуміти як, відкрийте для початку Express entry. Оцініть свої можливості. Якщо там біда, то з Visitor visa можна лишити цю ідею взагалі. Якщо ж у вас неймовірна жага саме Канади , то візьміть консультацію еміграційного консультанта для оцінки шансів