Канадський Марк Chat
-
Дивіться) але краще не скачуйте)
-
Чи краще користуватися телеграмом? якщо там є.
-
Качати з торрента я б точно не став, з приводу дивитись онлайн тут хз
-
Підписка то добре, але ж там нема перекладу, і толку від неї? Та і якщо всі позбирати, по 1 серіалу від кожного сервісу то і солідна сума накапає
-
Дякую за пораду))
-
Від мобільного оператора також має надійти попередження??
-
Ну в мене цікавить конкретно один сайт з Аніме, усе інше я дивлюсь на Netflix та YouTube,
-
Спробуйте, якщо прийде попередження то більше так не робфть
-
Ну ось цю інформацію я шукав , але Google не давав чіткої відповіді.
-
В теорії якщо мережеве обладнання може фільтрувати конкретні пакети, то воно зловить DRM захист і впн не допоможе. Єдині 2 питання чи є у вашого провайдера таке обладнання бо воно коштує дуже недешево, ну і чи буде DRM фільтр ловити конкретно те що ви дивитесь
-
Якщо вже хочете зробити щось протиправне шукайте безкоштовний wifi або зламайте сусіда якщо в готелі, з точки зору відслідковування це набагато краще ніж будь який впн
-
Це впринципі обходиться впн, але треба дуже обережно, якщо впнка відпаде і ви продовжили качати під реальним IP наприклад, то буде біда
-
З торрентами раніше робили або honeypot , типу роздавали самі автори і потім палили IP тих хто качає, по IP можна визначити провайдера і відправити листи. Також можна підсісти на роздачу і дивитись хто роздає і так само спалити IP.
-
Ще придивляйтесь до банкоматів та терміналів, бо скіммерів тут теж вистачає
-
Тут в Канаді з цим треба обережно, промишляють тут з цим дуже багато, тому гаманці з RFID кругом, бажано мати спеціальні кармани, ну і дуже обережно з відкритими wifi
-
В Україні мабуть красти нічого у людей, тому цього в рази менше=)
-
Можливо є сенс вказати хоча б місто, де шукаєте житло..
-
Тут існує одна універсальна рекомендація. Чим далі від даунтауну - тим краще. Особисто мені подобається вест и сауз. Але це суб'єктивно. До шкіл діточок возять скул баси. Доречі, я не вважаю ,що віддавати дітей у двомовну школу - це гарна ідея. З власного досвіду. .