Канадський Марк Chat
-
Раніше до 200 роздач одночасно було, тепер біля 20 - треба каналом з mhddos ділитися)
-
За три роки в Канаді і роздавання біля 100 ТБ від провайдера два рази прилітали листи на електронну пошту, одного разу за роздавання комп'ютерної гри, другого разу за роздавання дитячого серіалу. В обох випадках контент був зроблений в Канаді, тому і скарги були. Да і як скарги - листи були про те, що з мого комп'ютера якась погана програма - скоріш за все вірус передає контент, який передавати заборонено. І були посилання на антивірусники і службу допомоги провайдера, мовляв, що вони допоможуть мені цю програму, яка протизаконні дії робить знайти і знешкодити. І все. Просте видалення цієї роздачі і все, ніяких більше листів. Але допускаю що допомогають також DNS-OVER-TLS, завдяки якому провайдер не бачить доменні ім'я на які заходять, бачить тільки IP. А на одному IP можуть сидіти сотні сайтів, і достовірно сказати, що, мовляв, заходили на рутрекер, дуже важко. Просто ділюся досвідом.
-
Гадаю, що така робота є. Але роботодавці точно не в цьому чатіку. Доречі, мо ї знайомі відпрацювали на фермах і отримали ПР.
-
Постійно дивлюсь онлайн фільми з українських сайтів вже понад рік,як писали вище з торренту качати можна,а от роздавати ні
-
Так, до речі, жінка теж серіали постійно дивиться в онлайн кінотеатрах "нелегальних" питань не було.
-
дякую
-
Дякую
-
manivcem.com/
-
Всім привіт. Поділіться, будь ласка, контактами міграційного консультанта.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки часу зараз займає отримання туристичної візи? Дякую
-
Дякую!
-
Всім привіт. Люди, якщо ви в реалі знайомі з ситуацією в Канаді маю до вас питання:як зараз там з прийомом, пошуком житла і роботою(сам я роблю руками і багато різного, роботи не боюсь) а також школа і садік для дітей.?які умови, які вимоги? Наперед дякую всім!
-
Ситуація дика) бо хтось знаходить роботу за тиждень два, а хтось і за 3 місяці знайти не може) зі школами не чув проблем, а ось з садіками в деяких(можливо у багатьох) проблема, наприклад у місті де я проживаю черга до 2х років очікування) з житлом проблеми є но не критично знайти можна, хоча ціни ростуть... Також важливу роль відіграє англійський.
-
Fort McMurray
-
Можливо хтось, вам більш детально розкаже за своє місто) тому що ситуація може бути різною, навіть по різних районах міста різна ситуація 😅
-
Я не розумію цієї логіки😅