Канадський Марк Chat
-
Дякую!
-
Всім привіт. Люди, якщо ви в реалі знайомі з ситуацією в Канаді маю до вас питання:як зараз там з прийомом, пошуком житла і роботою(сам я роблю руками і багато різного, роботи не боюсь) а також школа і садік для дітей.?які умови, які вимоги? Наперед дякую всім!
-
Ситуація дика) бо хтось знаходить роботу за тиждень два, а хтось і за 3 місяці знайти не може) зі школами не чув проблем, а ось з садіками в деяких(можливо у багатьох) проблема, наприклад у місті де я проживаю черга до 2х років очікування) з житлом проблеми є но не критично знайти можна, хоча ціни ростуть... Також важливу роль відіграє англійський.
-
Fort McMurray
-
Можливо хтось, вам більш детально розкаже за своє місто) тому що ситуація може бути різною, навіть по різних районах міста різна ситуація 😅
-
Я не розумію цієї логіки😅
-
Де я проживаю важко, тому що ціна на продукцію виходить дуже високою, канадоси хоч і заробляють багато но їм простіше заїхати в тім хортонс чи зайти в любий магаз та купити в 10 раз дешевше, хоть і якість буде в 10 разів гірша...
-
Можливо у великих містах з цим краще
-
В мене дружина пробувала зайнятись цим, та щось пішло не так) завжди типу казали дуже смачно але дорого😅
-
Треба спочатку працювати під пр, а потім уже робити, що хочеш
-
В великих містах буде більше попит, бо "багатші люди" і більше народу. Звичайна тєма Але, завжди проблема з початковою клієнтською базою. Ну це не залежить від країни
-
Чи потрібні в Канаді права на квадроцикл?
-
Теоретично, можливо почати власну кондитерську справу з нуля. І сертифікати та ліцензії це взагалі не проблема. Але ви повинні розуміти, що конкуренція тут ого-го.