Канадський Марк Chat
-
В великих містах буде більше попит, бо "багатші люди" і більше народу. Звичайна тєма Але, завжди проблема з початковою клієнтською базою. Ну це не залежить від країни
-
Чи потрібні в Канаді права на квадроцикл?
-
Теоретично, можливо почати власну кондитерську справу з нуля. І сертифікати та ліцензії це взагалі не проблема. Але ви повинні розуміти, що конкуренція тут ого-го.
-
Чи важче в Канаді здавати на права ніж в Україні?
-
Дякую за відповідь
-
-
Легше) в Україні здати майже нереально поки не заплатиш)
-
З власного досвіду. Дочка склала теоретичний іспит на 7 клас в 14 років. В 15 з половиною - пройшла автошколу за 700 доларів. Це дало знижку на страховку- 50 доларів на місяць. Практичний тест - за першим разом.
-
А там є якісь тренажери з питаннями які схожі як в Україні наприклад? Чи просто теорію читаєш розбираєшся і далі як повезе Бо якщо англійська не на високому рівні то складно може бути тільки через розуміння питання
-
Підкажи, будь ласка, де і як отримати сертифікати, скільки на це потрібно часу.
-
А як практика тоді, там як я чув може бути таке що тре буде пояснювати англійською?
-
-
Я до того що там же всі ці слова тре знати аби комунікувати, чи як відбувається процес практичного складання?
-
Я не знаю чи працює ссилка ще, це теорія українською
-
drive.google.com/file/d/1a9KHsVkdXEPC8u0T2oEVovcp7HsKIfXg/view
-
Теоретичний матеріал рекомендую перечитати і звернути увагу на цифри, такі як відстань і т д, всі три помилки що я зробив на тестах були пов'язані з відстанню ) і я не вгадав😅