Канадський Марк Chat
-
Без візи - ні. Якщо візу одобрено 4 лютого 2024 чи пізніше, 3000 отримає до липня
-
Поясніть, що там розходиться з моєю відповіддю, будь ласка
-
Почитайте , перед тим як людям давати відповідь на запитання.
-
Мені це для чого?
-
Доброго дня! Допоможіть будьласка розібратись, хто був у такій ситуації: Я приїхала у Альберту з Британської Колумбії. У Альберті подалась на карту здоров'я, але вона ще не прийшла. У мене є карта Британської Колумбії, яка має покривати медицину поза її межами. Мені потрібно до стоматолога. Чи варто розраховувати, що ця карта покриває всі ті послуги, які покриває карта Альберти???
-
Я б на вашому місті подзвонив би й спитав
-
Ви можете піти в клініку і попросити щоб вони перевірили чи діятиме ваша картка. Також вони можуть подати запит на покриття, і скільки відсотків від суми покриє.
-
Доречі до якого діє в Альберті страховка? Її продовжили? А то я щось пропустив момент)
-
Бо тут на сто відсотків вам навряд дадуть відповідь
-
В будь яку зайдіть та запитайте )
-
Дякую. Ще лікаря не знайшла.
-
Це якщо ви про бенефіти
-
Хз, нам дали до вересня
-
Нема візи, то нема "без перешкод", да і гроші більше не видають!
-
Да там щоб в гості приїхати до Канади, то потрібно більше року очікувати з візою)
-
Якщо ви про бенефіти, то до кінця цього місяця
-
Так, але є свіжий приклад знайомої - чоловіку погодили візу у березні (тобто після 4 лютого). Прилетів 2 квітня. Оьримав виплату 5 квітня
-
Начебто там написано як і Марк казав - 3000 тільки тим, хто приїхав до 31 березня, а до кінця липня можна ще отримати дозвіл на роботу і навчання. Єдиноразової фін допомоги для тих хто приїде після 31 березня - вже не буде
-
t.me/+uYYk7_kL5uxiZjVk
-
Якась назва проруснявою пахне
16 Jan 2023, 06:08
62152/64839
13 Jan 2025, 17:32