Канадський Марк Chat
-
Незалежно від того,працювали ви чи ні,декларацію потрібно подавати
-
Першу декларацію тільки з бухгалтером чи є спосіб зробити це самостійно?
-
Привіт може хтось знає людей, які працюють в Альберті на бурових, буду вдячна за відповідь.
-
Якщо шукаєте пригод на пʼяту точку,сміливо робіть самостійно!Тим більше що бухгалтери допомагають багатьом украінцям безкоштовно
-
Шукаю поради бо схаменувся перед закінченням..
-
Перш за все має бути англійська перфекто. А якщо англійська перфекто - то багато компаній біля Едмонтону. Ходимо і питаємося з резюме, знаю двох особисто які так знайшли роботу… щасти
-
Я подавав самостійно) але це справа кожного
-
і все гаразд? як вам прийшли повернення?
-
Які повернення?) там 0, я не працював та не сплачував податки😅
-
Вакансія! Едмонтон! На посаду парковщика, мувера автомобілів потрібен чоловік із правами 5 класу (повні) та розмовною англійською. Більшість часу ви будете проводити на вулиці не залежно від погоди. Ваші обовʼязки це парковка, перегін між дилерами, заправка нових та бу автомобілів (більш детальну інфо отримаєте на місці). Робота офіційна, зайнятість фул-тайм (40 годин в тиждень), старт $17 на годину. Є бенефіти, є кава, чай та різні напої. Пишіть, якщо цікаво.
-
Ребята, дайте подсказку. С cra написано что отправили чек 3 апреля. Как думаете сколько идет ?
-
Пиде?
-
Хлопци, дайте пидказку, в cra написано що видправили 3 квитня депозит, як важаете коли прийде?
-
У вас папери на руках я надіюсь?
-
Звісно можна) все вирішується
-
Як важаеш якщо буде якась проблема можно Буде запитати вислати новий ?
-
Головне щоб адреса була вірно вказана
-
Дякую
-
Мені десь до 2х тижнів йшов😅
-
Хтось із таким стикався?
16 Jan 2023, 06:08
62244/64839
13 Jan 2025, 17:32