Канадський Марк Chat
-
Я говорю тільки про свій досвід спілкування і співпраці з новоприбулими українцями . Прикладів - десятки. От приїхали три молодих хлопці-українці, бідні нещасні. Гарно підрозказали босу компанії,на якій я працюю. Він їх взяв на роботу, купив їм інструментів на пару тисяч доларів, а через три тижні зчезли. Як і не було. Звичайно, разом з інструментом. Вони ж не лохи. Подібних прикладів не просто багато, а дууужее багато.
-
Стіл стад фреймінг.
-
Так, в тому то і справа. Працівники купують собі інструмент самі. Ну крім дуже дорогого. Але хлопці дуже давили на жалість, типу ми біженці, грошей немає, широкі в плечах і охочі до роботи.. Тай таке..
-
Якщо хочете, якщо відчуєте ,що це ваша країна- обов'язково отримаєте. За 11 років не знаю тут жодного українця,який би хотів отримати ПР і не отримав. І не знаю жодного українця,хто б тут бідував. Чи просто жив нижче середнього. Просто в кожного свій шлях.
-
Повз паркінг натягнули червону стрічку. І чомусь ні філіппінці, ані африканці там не паркуються. А українці паркуються. І коли їм кажуть - ви не можете тут паркуватися, вони відповідають- так тут жеж стоять машини. Так ці машини з лендскейпінгу. У них є спеціальний дозвіл. А наші- ну а ми чим гірші??
-
Тут я згоден і незгоден одночасно. Згоден тому що звісно непотрібний баласт, який не збільшить розмір податків, які отримує уряд провінції, нікому не вигідний. А з іншого боку заплативши податки вдруге в Канаді вдруге, зрозумів не такий я вже і не непотрібний провінції(можна навіть сказати потрібніше навіть за більшість місцевих). 😅 Тому не зовсім згодний з оцінкою "потрібності" Альберті, бо виходить що система оцінки доволі не справедлива. 🤣
-
Є ще такий нюанс. Я помітив, що новоприбулі українці або хизуються або припухають з розміру податків ,які вони сплачують в Канаді. Але це ж нормально. Тут всі платять великі податки
-
Я не можу судити, про об'єктивність оцінки саме вас. Але непевно існують якісь загальні критерії. Перш за все пов'язані з тиском на ринок праці.
-
Власне, я про це і написав вище. Коли українці починають сплачувати податки в Канаді- вони думають,що такі необхідні Канаді🤣 .
-
Я в Україні сплачував більше податків, ніж зараз в Канаді. Це ні про що не говорить.