Канадський Марк Chat
-
Повз паркінг натягнули червону стрічку. І чомусь ні філіппінці, ані африканці там не паркуються. А українці паркуються. І коли їм кажуть - ви не можете тут паркуватися, вони відповідають- так тут жеж стоять машини. Так ці машини з лендскейпінгу. У них є спеціальний дозвіл. А наші- ну а ми чим гірші??
-
Тут я згоден і незгоден одночасно. Згоден тому що звісно непотрібний баласт, який не збільшить розмір податків, які отримує уряд провінції, нікому не вигідний. А з іншого боку заплативши податки вдруге в Канаді вдруге, зрозумів не такий я вже і не непотрібний провінції(можна навіть сказати потрібніше навіть за більшість місцевих). 😅 Тому не зовсім згодний з оцінкою "потрібності" Альберті, бо виходить що система оцінки доволі не справедлива. 🤣
-
Є ще такий нюанс. Я помітив, що новоприбулі українці або хизуються або припухають з розміру податків ,які вони сплачують в Канаді. Але це ж нормально. Тут всі платять великі податки
-
Я не можу судити, про об'єктивність оцінки саме вас. Але непевно існують якісь загальні критерії. Перш за все пов'язані з тиском на ринок праці.
-
Власне, я про це і написав вище. Коли українці починають сплачувати податки в Канаді- вони думають,що такі необхідні Канаді🤣 .
-
Я в Україні сплачував більше податків, ніж зараз в Канаді. Це ні про що не говорить.
-
Мій товариш,який заробляє 220 тисяч на рік, а на руки отримує тільки 140 - більш корисний для держави ніж канадійки ,які працюють на мінімалці в магазині секонд-хенду. Звичайно - ні!
-
Абсолютно ви маєте рацію! Канада зацікавлена в іммігрантах! Але- є певні критерії. Які дають можливість отримати ПР А просто гарний хлопець,який сплатив трохи податків- це такий собі критерій..
-
Можливо у вас є точна статистика. І клятий уряд Трюдо не хоче надавати ПР хлопцям, які сплачують шалені податки.
-
Отож, перед вами усі двері відкриті! В чому проблема?
-
Авжеж, але запрошує ньюкамерів за певними критеріями. Ви відповідаєте цим критеріям?
-
Чи допускаєте ви, що особисто ви чините тиск на ринок праці? Чи ,перепрошує, можливо ви унікальний спеціаліст..