Канадський Марк Chat
-
Ліх це та сама Швейцарія) а люкс більш менш норм та більший трішки) країна пробка)
-
Я сам такий. Обрав Канаду тільки через легкість отримання ПР😁
-
-
Вирішальне - це бажання і мотивація. В мене знайомий- неостання людина у Вінницькій санстанції - в Саскачевані ,разом з дружиною, кілька років працювали на фермі,щоб отримати ПР. Зараз займаються науковою діяльністю в університеті. В Саскатуні.
-
Власне, про це і мова. Якщо щось впаде вам з неба- ви це не будете цінити.
-
А папірчики заповнити на візу за програмою CUAET і дурний може..
-
Ну от , а ми про Українців говоримо, а скільки індусів приїхало по « студентській програмі» ? Лавочку тільки недавно оце прикрили… В них щось там не було обмежень по кількості місць чи рокам… а особливо мову, за яких 10-15 років скільки млн індусів приїхало?) всі хочете сказати високоосвічені, проФФесора, науковці, лікарі?) Серед них ні одного таксиста не зустрінеш)))
-
Та сам був у шоці Жіночки в традиційних спідницях , ну все як вдома..
-
Ви знаете, я нещодавно бачив навіть справжніх ромів, біля руського магазину в Едмонтоні .парфуми пропонували . З кишенів
-
ну воно може і не легально, але я так розумію цю схему деякі, а може і будь-які етнічні групи використовують на 110%. Job bank забитий цими фіктивними вакансіями, які роботодавці створюють аби дотриматись формальностей(наче вони не знайшли потрібного робітника на внутрішньому ринку). Не знаю як в інших галузях, а в IT/інженерній галузі там 95% фейкових/формальних вакансій на JobBank. 😅
-
Доброго дня, підкажіть будьласка, зараз ще можна подати на CUAET, чи вже запізно? 🙂 Дякую за відповідь