Канадський Марк Chat
-
Та сам був у шоці Жіночки в традиційних спідницях , ну все як вдома..
-
Ви знаете, я нещодавно бачив навіть справжніх ромів, біля руського магазину в Едмонтоні .парфуми пропонували . З кишенів
-
ну воно може і не легально, але я так розумію цю схему деякі, а може і будь-які етнічні групи використовують на 110%. Job bank забитий цими фіктивними вакансіями, які роботодавці створюють аби дотриматись формальностей(наче вони не знайшли потрібного робітника на внутрішньому ринку). Не знаю як в інших галузях, а в IT/інженерній галузі там 95% фейкових/формальних вакансій на JobBank. 😅
-
Доброго дня, підкажіть будьласка, зараз ще можна подати на CUAET, чи вже запізно? 🙂 Дякую за відповідь
-
Та такими темпами в Україні наскільки права людини обмежать,що й по гуманітарній програмі проблем податися не буде😅
-
-
Питання “воєнного стану” висвітлено досить детально і в конституції України, і в окремих законах. Це поняття присутнє також в законодавстві багатьох держав і зазвичай має добре розроблений механізм застосування. Воєнний стан в Україні запровадили 24 лютого 2022 року на три місяці і відтоді його дію регулярно продовжують. Він дає політичному та військовому командуванню, а також владі на місцях повноваження для протидії агресії, в тому числі дозволяє обмежувати деякі конституційні права і свободи людини.
-
В країні навіть стан війни не оголошено!