Канадський Марк Chat
-
Таких дурачків і в Україні вистачає, правда масштаби менші😅
-
Не тільки з вчорашнього дня фаер бан, ну а про дурачків які самі підпалили роблять то треба говорити?)
-
Всім привіт! До ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВИШИВАНКИ даруємо ВИШИВАНКУ НА АВТОМОБІЛЬ (надрукована на самоклейній плівці). Деталі та питання в приватних повідомленнях.
-
В Києві влітку теж якість повітря так собі, коли за 150 тримається починається епідемія фарингітів/тонзилітів, даром не проходить
-
Доброго вечора! Люди підкажіть найвигідніший тарифний план домашнього безлімітного інтернету! Дякую!
-
Хз як у вас у нас в апартаментах впринципі на вибір були shaw або telus )
-
Shaw
-
Який оператор?
-
В мене shaw, 60 доларів зі гігабітний безліміт, ще й 400$ дали бонусів то перші пів року взагалі не платити. Шукайте акції.
-
Хлопці, набір для доставки DoorDash відкритий, кому цікаво, будь ласка, напишіть мені, я відправлю посилання, переходимо і зареєструємося
-
Немає тепер таких пропозицій!
-
Хтось пересилав гроші між CIBS NA CIBS? Чи безкоштовні перекази всередині між банком?
-
Доброго дня. Допомагаю з перекладами. Усі види документів та інші переклади. Є нотаріальна завірка, звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Доброго дня, хто би зміг будь ласка дати мені відповідь на мої питання? 1) Я подавався про програмі CUAET, та отримав візу W-1 Worker терміном з 09/08/2023 до 23/09/2024 тобто всього лише рік, так як термін дії мого паспорта закінчується, але я зробив другий, новий паспорт, чи можу я якось продовжити свою візу? 2) Я не зміг прилетіти у Канаду до 31.03.24, чи можу я по прильоту у Канаду отримати дозвіл на роботу (Work Permit) ?
-
1. Подовжити візу не можете 2. Отримати дозвіл на роботу можете, за умови наявності у вас попередньо узгодженого листа на видачу ворк перміта (надходив на електронну пошту, але уважно дивіться, до якої він дати дійсний)
-
Поясніть будь-ласка
-
Що означає попередньо узгодженого листа на видачу воркперміту?
-
Мали отримати не мейл повідомлення від IRCC, що ваш ворк перміт одобрено до ... певної дати. Лише за наявності цього листа офіцер в аеропорту видає документ після 31.03.24
-
В дружини подібна ситуація, видали воркперміт до дати закінчення паспорта 04.25, але якщо мали б видати на три роки то закінчився б 04. 26
-
Мови про обмін не було. Для отримання взагалі
16 Jan 2023, 06:08
63192/64839
13 Jan 2025, 17:32