Канадський Марк Chat
-
petition.president.gov.ua/petition/225680
-
-
-
-
-
-
-
-
Хто придумує такі петиції?) хіба люди не розуміють що це так не працює?)
-
Якби вони хотіли, вже давно зайшли в Україну і закінчили її))) а так це щось схоже тільки менш масштабне, як всі у світі кричали закрийте небо в Україні. Дайте зброю і т д.
-
Ті самі люди які розповідають небилиці про те, що "стан війни" дозволив би нам краще воювати ніж "воєнний стан"...
-
Та ніхто стан війни вводити не буде) скільки б не кричали) головна проблема України це корупція і її ніколи не викорінити з України)
-
Не хочу сперечатися з вами на рахунок стану війни бо то не стане нам і дня... ... А на рахунок цих петицій які пишуть я думаю що це роблять люди які хочуть щоб хтось замість них все зробив...
-
💈БЕЗКОШТОВНО СТРИЖКА 💈CALGARY Всім привіт . Потрібні моделі (чоловіки) для відпрацювання технік чоловічих зачісок та для вдосконалення вже набутого досвіду . Стрижку вибираєте самі, процес проходить під контролем досвідченого майстра, тобто за якість не хвилюйтесь. ‼️Важливо! Це навчальний процес, тому розраховуйте свій час правильно. Мінімальна зайнятість – 1,5 години. Якщо Вас зацікавило пишить в приватні повідомлення. ❤️🔥Кількість місць ОБМЕЖЕНА 📍Локація : Sage Hill Passage NW, Calgary 🕐 11:00 a.m - 4 p.m
-
Головна проблема України це її люди і "совкове наслєдіє". Кращих людей знищили під час голодомору/червоного терору/"розкулачування"/національних чисток/друга світова. І знищують зараз. Залишаються все гірші гірші, хитрі і пристосуванці. Чи ви думаєте що сама країна як територія може бути краща/гірша/проблемна?
-
Вітаю всіх! Запрошую приєднатись до мого телеграм каналу по підготовці до CELPIP. t.me/celpipenglish Набір на навчання розпочнеться в середині червня 🤍
-
мало інформації
-
Вітаю. У зв'язку з переїздом з 01.06.2024 перездається танхаус за адресою, 10542 Lauder Ave NW, Edmonton. На першому поверсі знаходиться: прихожа, вітальня, кухня та туалет. На другому поверсі: 3 спальні кімнати та повноцінна ванна кімната. Також в наявності великий бейсмент. Ціна 1750 доларів на місяць (без комунальних послуг). Житлова площа досить велика і складає не менше 100 кв.м. Поруч з будинком є одне особисте паркувальне місце. За деталями пишіть в особисті повідомлення або за номером: +1-587-785-4860.