Канадський Марк Chat
-
Доброго ранку, можливо в когось була схожа ситуація...Ми з чоловіком пройшли медичний тест минулого року приблизно десь в цей період, а сьогодні мені приходить імейл з нагадуванням про проходження медичного тесту😳 як це розуміти? І куди звертатися щоб повідомити що ми його пройшли, можливо лікар не надіслав його ще тоді чи яка проблема
-
В свій кабінет правильно? Просто я тільки що заходила туди, все передивилася нічого нема про медичний тест. Можете пояснити де саме ця форма?
-
Вам потрібно зайти на сайт IRCC і там заповнити форму про те, що ви вже проходили Medical Exam
-
Я давно це робив, чесно кажучи вже не памʼятаю деталі, але мені теж надходило листа як вам. Я заповнив все, що можна було заповнити, щоб не мати проблем, на всяк випадок ще й на подовження воркперміту подався
-
Я зрозуміла, дякую😄
-
Дома съешь рамен. Я до 6 Может, кто отвезем меня таки в суперстор
-
Маки
-
www.facebook.com/share/p/13ZqsCg2cedWhX98/
-
t.me/v_sviti_boksu?livestream
-
Бій Усик Фьюрі
-
А другий?)
-
Та я впевнений що все буде підкріплене відповідними висновками експертів та посиланнями на відповідні статті закону. 😅
-
Може ж дах протікати багато років підряд? Затопити і практично знищити хату? Фотки неважко зробити..
-
Особливо, коли власник за кордоном, і не збирається повертатися.
-
Виж забуваєте про оціночну вартість і про здібності деяких оцінщіків оцінити "так як треба"!
-
Та власне доводилося працювати з нею, пеня не може бути більше подвійної облікової ставки НБУ. І не факт що тут застосовується. Перший штраф максимально 25500+ 10% ну і може якісь мита збори. Тобто максимум 30к
-
100% ! І ще офіційний висновок експерта додадуть з підтвердженням ринкової ціни.
-
Плюс пеня тощо...
-
Треба ж щось красти) ось і гарні гроші)
-
Там наступна сума 50+к
16 Jan 2023, 06:08
63240/64839
13 Jan 2025, 17:32