Канадський Марк Chat
-
Щоб вести бізнес треба мати також навички і знання
-
Це ти про канадський долар зарплатню говориш?
-
він не може, він вже накопичує))
-
Хаха, дякую
-
І білет з Канади назад бо в онтаріо на будові не буде пр ніяк
-
одружується
-
😂 10% за ідею
-
Ну нехай щастить. Підозрюю, що канадійки там не всі такі як Селін Діон або Авріл Лавін. Українки все одно гарніші.
-
Привіт. Хто проходив мед огляд, вы сканувати ''Information sheet" з клініки для IRCC? Я просто поняття не маю куди його треба призначити. Може хто знає ?
-
100%
-
Привіт всім👋 Підкажіть будь ласка, яка різниця в автобусах, на Google Maps, між жовтими(там де є Х) та синіми? Надіюсь зрозуміло написала))
-
Я вже двох симпатичних бачив. Так я тут всього лиш 2 місяці. А як рік пожити, то десь з десяток легко!
-
Можли розчарую але то могли бути українки які давно живуть😆
-
Ні, я перевіряв. В однієї німецьке коріння, інша не пам'ятає. Але так, наших видно)
-
Нещодавно була в Scotiabank то там дуууже гарні дівчата, сама задивилася. І вбрані гарно, і обличча гарні, модні. Тут багато гарних дівчат, особливо по гарних робочіх місцях з дрескодом
-
так я ж про випадкову вибірку, а не ціленапрямоений відбір. Але, як на мене, то все рівно тут ситуація сильно відрізняється, хоча б тим, що більшість дівчат пересуваються на авто, і їх попросту не видно. Це я про рурал, якщо що.
-
Знайомий сказав одну перевагу щодо канадок над українками: канадки набагато працьовитіші
-
Хотіла спитатись по хелс кард та рекоеаційній карти для дисконтів на бас пасс/басейни/зоо тощо. Через скільки ви отримали по пошті свої хелс та рекреаційні картки? Треба потім йти в реджістрі та фоткатись на ті картки?
-
Погоджуюсь, стріти взагалі людей, шо йдуть пішки - то рідкість😅 ми з сім‘є в Канорі, пішоходів майже немає. Пішки ходимо повз авеню і з автівок дивляться😆😆 вітаються часто😆😆 бо на тротуарах або ми, або безхатченки🤣🤣
-
а він філіпінок бачив? то взагалі щось нереальне. вполовину розміром від мене, і що бджоли.
6327/64839