Канадський Марк Chat
-
Хотіла спитатись по хелс кард та рекоеаційній карти для дисконтів на бас пасс/басейни/зоо тощо. Через скільки ви отримали по пошті свої хелс та рекреаційні картки? Треба потім йти в реджістрі та фоткатись на ті картки?
-
Погоджуюсь, стріти взагалі людей, шо йдуть пішки - то рідкість😅 ми з сім‘є в Канорі, пішоходів майже немає. Пішки ходимо повз авеню і з автівок дивляться😆😆 вітаються часто😆😆 бо на тротуарах або ми, або безхатченки🤣🤣
-
а він філіпінок бачив? то взагалі щось нереальне. вполовину розміром від мене, і що бджоли.
-
ми порівнювали лише канадок та українок)) То казав, що наші дівчата як пішли в декрет то з кінцями, а канадки максимально швидко дитину с садок та на роботу. Звикли до іншого темпу життя, а у нас більш розслаблені🤷♀
-
ок, згоден. Але тут вже питання інше - рано вийти з декрету і працьовитість - то різне. Декрет, то ще частково - традиція. В совку наші мами мали як максимум півтора року декрету. Потім - зараз - три. І якщо канадка не готова поступатися комфортом життя, то вона виходить на роботу.
-
Підскажіть будь-ласка, що трапилося. Сьогодні пішла до магазину, а мені кажуть що я не можу заплатити моєю картою тому що це не кредитка і по всій Канаді так, потрібно платити тільки кредиткою. 2 дні назад ми платили дебітною картою і все було добре. Це якісь нові правила? Навіть в онлайні неможливо замовити не кредиткою. 😔 Це так у всіх?
-
Доброго ранку 🤗 Підкажіть, будь ласка, в електронну анкету для візи потрібно завантажувати копії оригінальних документів, чи вже з перекладом ? Дякую.
-
Всі документі треба з перекладом, бо візовий офіцер, що розглядатиме вашу заявку не знає української.
-
Ідеальний формат - це в одному пдф-файлі копія оригіналу та сертифікований переклад
-
Я правильно розумію, закордонний паспорт перекладати не потрібно?
-
Документи, в яких є дубляж англійською - перекладати не треба
-
А скільки сторінок закордонного паспорта треба сканерити? Всі? Чи тільки де є записи і відмітки з візами, наприклад?
-
Дякую
-
Марку а чому в тебе в цьому профілі немає посилання на цей чат я хочу скинути знайомим
-
t.me/+-eR1Pcz4VTViMzg5
-
А якщо документи завантажити без перекладу, то можна дозавантажити, чи то вже після біометрії?
-
Після біометріі можуть попросити додати документи або переклади . Але! Краще заразу зробити добре і бути впевненим у результаті. Чим краще ви готуєте документи - тим швидше розглядають заявку.
-
Є дякую
-
Підскажіть, будь ласка допомога від держави, якщо дитина їде в ніагара на навчання по візі кует, чи їй можна подаватися на допомогу і на яку суму можна розраховувати? Їй зараз 17 років.
-
Чи в 17 років в банку можна відкрити рахунок у Канаді?
6344/64839