Канадський Марк Chat
-
З Швеції?
-
Малось на увазі, що шведська довідка, не українська
-
Так
-
Та це не я питав)
-
Дякую ☺️
-
⚡️Збірна України з футболу опублікувала відеозвернення до світу перед стартом Євро-2024 з футболу. У ньому знялися 13 гравців, чиї міста зазнали руйнувань внаслідок російського вторгнення або є тимчасово окупованими. "Наші міста теж хотіли б приймати Євро, але зараз вони борються не за турнір, а за свободу", – йдеться у зверненні українських футболістів.
-
Доброго ранку! Отримали новий закордонний паспорт України дитини НЕ в Канаді та в липні 2023 року встигли податися на візу CUAET. Чекали на оновлення так як паспорт, віза та visitor record закінчився у вересні 2023. Досі схвалення на візу не прийшло, тому будемо залітати по іншому закордонному паспорту дитини іншої країни, за електронним дозволом до Канади. Чи потрібно мати з собою переклад свідоцтва про народження дитини? Нотаріальний чи звичайний? або досить показати старий visitor record щоб отримати новий? у нас із чоловіком дійсні work permit до 2026 року. Дякую
-
Взагалі,найдешевше в Ukrainian Canadian social center. За пожертву. А так- вистачає сертифікованих перекладачів за гроші. Від Орбіта починаючи..Чи, наприклад, Валерія Полковського багато хто радить.
-
Я написав в своєму коментарі саме про сертифікований переклад документів.
-
Особисто мені робили сертифікований переклад українських документів тут: maps.app.goo.gl/TpsGgdWvzaiaF6Rd8