Канадський Марк Chat
-
need to meet the general requirements to enter Canada are no longer eligible for in-Canada supports and exemptions under the CUAET measures
-
ну то ви спочатку самі перевірте а потім давайте надію іншим людям :)
-
Як і написано на сайті)
-
ну от і розкажете нам як воно буде
-
Планую приїхати після 31 липня. В мене віза воркер отримана в 2022 році, і letter дійсний до 2025 року.
-
Немає про що сперечатися, цю тему вже мусолили 1000 разів.
-
удачі вам
-
Все залежить від офіцера на кордоні. АЛЕ зауважте, що вже багатьом українцям анульовують ворк перміти на кордоні, якщо вони не були довго в Канаді
-
Ну ще Калґарі, але краще вже Ванкувер 🤣😉
-
Тільки Таронта чи Ванкувер, інші міста і пропозиції навіть не розглядайте 😉
-
Так я ще не була в Канаді, це не мій кейс.
-
Так, вже багато таких постів у Фейсбуці - пошукайте, почитайте
-
Це ситуація коли приїхав, потім поїхав на рік-два десь, а потім повернулися в Канаду і їм анулювали ворк перміт?
-
Отпишите потом, но я всё таки склоняюсь к информации с сайта канады! Думаю что всё будет
-
Чому не якшо на сайте есть информация что дают!
-
Закрили тему) ок)
-
Але після 31 липня вам і так ВЖЕ не дадуть ворк перміт, тому ризикуйте на власний розсуд..
-
А чи є у вас альтернативи? Я б хотів у Торонто жити, але ви ж знаєте для нових там жити просто не можна. Особливо коли діти є. Я обожнюю соціальне життя (особливо метал концерти) а в середніх областях це майже неможливо. Їздити між областями теж дорого
-
Так я чув за 2 роки можна отримати PR. тим більше у мене є англійська мова на ielts 6.5
-
Скажіть, будь ласка, за рахунок роботи. Чи можна рік працювати на будь-якій роботі і стати кандидатом для PR або знайти роботу за класом НОС і працювати на цих роботах? Навряд чи я знайду роботи зі списку НОС довго 😐
16 Jan 2023, 06:08
63797/64839
13 Jan 2025, 17:32